PIIE espai “caseta del conserge”

Aquest dissabte 1 d’Abril, professorat, famílies i junta directiva de l’AMPA es varen reunir a l’antiga caseta del conserge de l’IES per a adequar el saló i el jardí de l’entrada amb la intenció de transformar aquest espai per a ús de tota la comunitat educativa.

Aquesta adequació està contemplada dins del PIIE (Projecte d’Innovació i Investigació Educativa) ESPAIS CO5 que està duent-se a terme des de juny de 2021.(adjuntem ací el projecte sencer, i ací el vídeo-resum)

Aquesta jornada de passat dissabte completa els treballs que s’estan fent des de fa mesos per tal de transformar l’antiga caseta del conserge per a ús de tota la comunitat educativa, ja siga per a formacions, reunions amb famílies, tallers o altres usos didàctics. La jornada va començar a les 10 del matí i va acabar a les 14 del migdia i va reunir a un total de 20 persones.

Al jardí, es va desbrossar i plantar aromàtiques i autòctones com espigol, maria luisa, santolina, romer, timo, murta (normal a l’ IES la Murta) geranium citronela i salvia.

Al saló es va encintar i pintar amb pintura amb certificació ecològica.

També es va fer una pausa per a esmorzar. Un esmorzar saludable, amb productes de proximitat i també amb certificació ecològica.

Agraïm la participació de tots els agents educatius i especialment de l’AMPA que va aportar el seu treball, les plantes i l’esmorzar.

També tornem a convocar a les famílies per al proper dijous 6 d’abril per a pegar l’última passada de pintura i regar el jardí. La jornada serà més curta que la de dissabte passat. No cal aportar cap ferramenta. TOTS JUNTS FEM CENTRE!