Formacions Erasmus+

El nostre projecte europeu Future Minds del centre IES La Foia d’Ibi continua amb la seua formació de professorat. Durant una setmana, Rebeca Sempere professora d’anglés del centre ha tingut l’oportunitat de formar-se en les noves metodologies per a l’aprenentatge de llengües estrangeres a Florència. Durant este curs, cofinançat per l’Unió Europea, la docent ha pogut conéixer i aprofundir en les últimes novetats en l’aprenentatge i ensenyament de l’anglés. Seguim apostant per la formació dels nostres docents per a què el nostre alumnat puga tindre la millor i més novedosa formació acadèmica. Noves mobilitats tindràn lloc els propers mesos com a part del projecte Future Minds en el qual hem prioritzat la formació en Sostenibilitat i Reciclatge , Digitalització, Metodoloigies en l’ensenyament de llengües estrangeres i el Foment de l’esperit Europeu.