Visita a Gorinchem dins del Projecte Erasmus+ Future Minds

Durant la setmana del 22 al 26 de maig dos professores de La Foia han tingut l’oportunitat de viatjar a la ciutat holandesa de Gorinchem, ciutat dels Païssos Baixos occidentals a la província d’Holanda meridional, per a realitzar un jobshadowing, és a dir, un aprenentatge per observació al centre educatiu De Windroos.  Es tracta d’una petita escola religiosa que ofereix als alumnes la possibilitat d’obtindre el seu graduat en Educació Secundària d’una manera pràctica que els posa en contacte amb diferents eixides laborals com Economia i Empreneduria, Cura i Benestar així com Art i Disseny. D’aquesta manera, els adolescents poden experimentar diversos camps professionals que els ajudaran a decidir el seu futur. Així, les pràctiques són importantíssimes en aquesta escola, ja que els estudiants estan diàriament posant en pràctica el que han aprés. Es tracta d’ajudar-los a trobar la seua vocació perquè puguen desenvolupar tot el seu potencial. L’objectiu últim és aprendre una professió i treballar el creixement personal de cada individu. 

Raquel García i Verónica Martos han agafat moltíssimes idees sobre els quatre objectius del Projecte Erasmus+ Future Minds que transmetran a la comunitat educativa i posaran en pràctica en l’IES La Foia per tal d’aconseguir un centre més sostenible, digital amb alumnes i professors cada vegada més formats en llengües estrangeres i amb una consciència europea de tolerància i respecte envers els nostres veïns estrangers.