MOBILITATS DE DOCENTS AMB EL PROGRAMA ERASMUS+

Dins del programa Erasmus+ a més de les mobilitats per a estudiants, Europa proposa mobilitats de formació per a docents. Així durant l’última setmana de gener i principis de febrer la docnet Carolina Otero de l’IES La Foia va realitzar una estada a Dublin, per millorar la seua llengua anglesa i a més a més, conéixer la cultura irlandesa. Dins del projecte Future Minds, amb aquestes mobilitats es desenvolupa no sols la formació rebuda, sinó el sentiment europeu, entre altres, ja que moltíssimes persones arreu del món estan, al mateix temps, en aquests llocs, formant-se també com a docents. Durant aquests dies, la docent va poder conéixer i realitzar una immersió lingüística plena en anglés amb el personal d’ISI Dublin, on es va realitzar la formació, i amb els companys de la vivenda on es va hospedar. Així, va poder cobrir el seu objectiu principal, a saber, millorar la llengua anglesa. La formació rebuda pels docents, revertirà després en el

centre. En concret, aquesta docent ens conta que el que vol realitzar és un projecte

e-twinning on l’alumnat d’una de les matèries que imparteix, es relacionarà amb alumnat d’altres centres. A més en aquest projecte, s’impartiran continguts de la

matèria.