Novetats Biblioteca 2023_24

Loreto ens recomana ...

El doble secreto de la familia Lessage

De Sandrine Destombes. Novel·la policíaca de gran èxit a França. Té uns girs argumentals que et deixaran bocabadats. I et farà plantejar-te si deixar al teu fill o filla accedir a les xarxes socials. Segurament faran una sèrie.

Leer más

Dones

D’Isabel-Clara Simó. L’autora ens presenta en aquest recull de relats un ampli ventall de diferents tipus de dones: manipuladores, introvertides, víctimes, anorèxiques. No et deixarà indiferent. És d’aquell tipus de lectures on després coneixes persones que correspondrien a diferents personatges d’aquestos relats.

Leer más

Los renglones torcidos de Dios

De Torcuato Luca de Mena. Una historia apassionant que comença amb una dona anomenada Alícia que investiga … i de sobte es produïx un gir argumental espectacular. Existeix una pel·lícula recent inspirada en aquesta novel·la.

Leer más

La neu interminable

D’Agustín Fernández Paz. L’última obra d’aquest autor que ja ens ha deixat. HI ha una història marc amb marcat missatge ecologista i a la seua vegada, conté cinc històries de por diferents. Cada persona acaba triant una diferent com la millor i altra com la pitjor per a ella. Perquè cadascú tenim una manera diferent d’espantar-nos, i el que fa por a u, no li’n fa a un altre.

Leer más

El cas Torreforta

De Manel Joan i Arinyó. Inspirada en un fet real la desaparició i posterior assassinat de les xiquetes d’Alcàsser. No pretén ser fidel a la realitat, sinó agafar-lo com a punt d’inici per crear una versió del que ell creu que pogué passar. Intrigant. Molt dura.

Leer más