Distintiu de bronze Novigi

El nostre centre , l’IES Josep Segrelles, ha rebut el distintiu de bronze per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, en reconeixement dels assoliments en els programes de la Xarxa Novigi.

Actualment, som seu del programa Acredita’t amb 3 comissions en actiu de les famílies professionals d’Agrària, Imatge Personal i Serveis Socioculturals i a la Comunitat, on és reconéixer les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació als treballadors, obrint nous camins i oferint noves oportunitats.

GRÀCIES a tot el professorat de cicles formatius per la tasca duta a terme i pels èxits aconseguits en el projecte i a la Direcció General de Formació Professional per aquest reconeixement.