The Challenge ’23 – El món del futur depén de l’educació de hui

Felicitats al centre IES Josep Segrelles d’Albaida i als seus alumnes per participar en The Challenge ’23 d’Educaixa i per haver estat seleccionats per al Campus presencial de Barcelona. És important que els joves estiguen implicats en projectes que promoguen el desenvolupament sostenible i que s’ocupen dels desafiaments que enfronta el nostre planeta.

En aquesta edició s’han presentat…

Els projectes presentats pel centre, CMAD i Resilientes, són molt interessants i aborden temes rellevants com la contaminació digital i la salut mental dels estudiants. És excel·lent que els joves estiguen tractant aquests temes crítics i trobant solucions innovadores.

Desitgem als estudiants el millor en la seua tasca de millorar els seus projectes i de ser seleccionats per al premi final. Un viatge formatiu a Nova York seria una oportunitat inoblidable per aprendre i créixer com a estudiants i com a ciutadans globals. Estem segur que seguiran treballant de valent i aconseguiran grans coses en el futur.

Felicitacions worldshakers!!