1r Premi de la II biennal d’art jove en ceràmica Evarist Navarro 2022

L’alumnat de l’assignatura optativa de plàstica de 4t d’ESO, amb la professora Inma López de l’assignatura d’EPVA va aconseguir el primer premi en el concurs d’art jove en ceràmica jove Evarist Navarro 2022.

Explicació de l’obra aportada a la inscripció al concurs: En aquests temps tant convulsos que vivim, el nostre alumnat mostra una gran preocupació en vore com avança el conflicte obert a Ucraïna. Pensen en els sentiments de les persones davant de la barbàrie de la guerra: tristor, por, ràbia, impotència, confusió, incertesa…Coincideixen en què davant d’aquestes situacions tant doloroses, brutals i injustes, sols l’esperança els pot fer avançar cap a un món millor. Els ulls mostren tots els terribles sentiments i tot i això, sempre hi ha escletxes per a confiar en que florisquen nous brots de vida.

Més informació:

https://www.visualartcv.com/lies-josep-segrelles-dalbaida-torna-a-guanyar-el-concurs-de-la-biennal-que-honra-la-moria-de-evarist-navarro/

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/alumnes-plastica-ies-josep-segrelles-ii-biennal-dart-jove-en-ceramica-evarist-navarro/

Enhorabona