AMPA de l’IES J. Segrelles – Presentació

Benvolguts pares i mares,

Des de tota la Directiva de l’AMPA de l’I.E.S. Josep Segrelles, us enviem una salutació molt afectuosa i aprofitem per a presentar-vos l’espai que la nostra associació té en la nova pàgina web del centre, la cessió del qual hem d’agrair a la Direcció del centre.

En primer lloc, volem reconèixer l’esforç, el compromís i la dedicació voluntària i desinteressada a totes les persones que han estat gestionant l’AMPA des de la seua constitució fins hui. Gràcies al seu intens treball, s’han pogut dur a terme moltíssimes activitats i propostes.

I com no, gràcies també a tots els socis que any rere any han estat i estan ací confiant i creient en aquesta associació sense ànim de lucre, l’interès comú del qual és el de servir de pont entre les famílies i la resta de la comunitat educativa.

Aprofitem també aquest espai com a carta de presentació per a aquells pares que fins i tot no ens coneixen, als quals animem a formar part de l’AMPA de manera activa.

Una pregunta que ens formulen sovint és: Què fa l’AMPA de l’institut?

Doncs bé, les principals funcions de l’AMPA són:

– Participar de manera activa en l’educació dels nostres fills i filles.

– Facilitar la representació de les mares i pares de l’alumnat en el Consell Escolar.

– Promoure, emparar, secundar i col·laborar en tota mena d’accions encaminades a la formació integral de l’alumnat i al desenvolupament de la seua personalitat.

El nostre compromís és treballar en benefici de l’Institut i l’educació dels nostres fills. Per això, creiem que és important mantindre les activitats que s’han vingut desenvolupant fins hui; i organitzar altres noves (xarrades, conferències, tallers…) per a adaptar-nos als nous reptes i situacions amb els nostres joves, als quals ens porten els canvis que es van produint en la nostra societat. Amb aquest objectiu considerem de màxima utilitat rebre assessorament sobre orientació escolar, violència a les aules, bulling, alcohol, drogues, ludopaties…

Per a aconseguir-ho, ens sembla fonamental la implicació de les famílies, la col·laboració i respecte cap als professors, i la cooperació amb tot el personal del centre. En aquest sentit, agraïm la disposició de la direcció, i l’acolliment que han tingut sempre les nostres propostes i peticions, afavorint la realització conjunta de múltiples activitats, millores per als alumnes, renovació de material, actuacions culturals, esdeveniments…

Us animem que participeu activament, assistint a les Assemblees, així com en l’organització i la realització de les activitats que s’han vingut desenvolupant, i que proposeu totes les millores i idees que pugueu tindre. Qualsevol ajuda i col·laboració és necessària. Com més ens impliquem les famílies, millor serà l’educació i el desenvolupament personal dels nostres fills.