HORT

L’hort ecològic es planteja amb el propòsit de facilitar un espai de treball alternatiu a les aules on l’alumnat puga cultivar plantes aromàtiques, hortalisses i fruites de temporada per a posteriorment incorporar els productes collits en els mòduls de cuina. D’esta manera, també es fomenta la conscienciació entre l’alumnat dels beneficis del consum d’aliments frescos, locals i de temporada.

En la creació de l’hort, l’alumnat és protagonista del seu propi aprenentatge en el cultiu, cura i recol·lecció d’aliments alhora que desenrotlla habilitats pràctiques i experimentals en l’àmbit de l’agricultura, alimentació saludable i el respecte al medi ambient.

 

 

 

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies