Els dies 28 i 29 de novembre els alumnes de 2n del CFGS de Direcció de cuina van oferir una cuina en directe com a culminació del projecte emprés per ells,“Petjada Zero”, dins del Programa Emprén.
A l’esdeveniment van assistir com a invitats representants d’empreses del sector de l´alimentació i l´hostaleria d’Enguera, les comarques Canal de Navarrés, La Costera i Ribera Alta:
- Pastelería Pau,
- Hotel Montsant,
- RPH ONIONS,
- Cocinar-te,
- Mario Padial,
- El secreto del lago,
- Cooperativa del Campo de Enguera,
- així com les associacions d’empresaris de Xàtiva Adexa i Ahoxa
També es va comptar amb l’assistència de diverses associacions d’Enguera com:
- Adene,
- Associació de comerciants del massís del Caroig,
- Famílias enguerinas,
- Associació d’apicultors del massís del Caroig,
- Associació de bolilleras del massís del Caroig,
- Mestresses de casa d’Enguera,
- Enguera saludable,
- ADL i
- AMPA de l´IES Enguera.
A tots ells els agraïm tant la seua assistència com la seua col·laboració. Gràcies per donar suport al talent i la creativitat de les futures generacions.