Showcooking al projecte Petjada zero

Els dies 28 i 29 de novembre els alumnes de 2n del CFGS de Direcció de cuina van oferir una cuina en directe com a culminació del projecte emprés per ells,“Petjada Zero”, dins del Programa Emprén.

A l’esdeveniment van assistir com a invitats representants d’empreses del sector de l´alimentació i l´hostaleria d’Enguera, les comarques Canal de Navarrés, La Costera i Ribera Alta:

  • Pastelería Pau,
  • Hotel Montsant,
  • RPH ONIONS,
  • Cocinar-te,
  • Mario Padial,
  • El secreto del lago,
  • Cooperativa del Campo de Enguera,
  • així com les associacions d’empresaris de Xàtiva Adexa i Ahoxa

També es va comptar amb l’assistència de diverses associacions d’Enguera com:

  • Adene,
  • Associació de comerciants del massís del Caroig,
  • Famílias enguerinas,
  • Associació d’apicultors del massís del Caroig,
  • Associació de bolilleras del massís del Caroig,
  • Mestresses de casa d’Enguera,
  • Enguera saludable,
  • ADL i
  • AMPA de l´IES Enguera.

A tots ells els agraïm tant la seua assistència com la seua col·laboració. Gràcies per donar suport al talent i la creativitat de les futures generacions.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies