Celebració del Dia de l’Hostaleria en l’IES Enguera

Hui hem celebrat el talent i la dedicació de tots/as els/as estudiants i professors/s del nostre institut que fan possible de l’hostaleria una passió.

Hem gaudit d’un esmorzar amb varietat de productes elaborats en les cuines de l’institut: crepes, pizzes, coca en llanda, pastissets, galetes, magdalenes…

Gràcies per posar tanta energia, creativitat i amor en cada plat. Junts construïm un futur ple de sabors, experiències i grans èxits.

Per molts dies més com este!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies