Ludi Saguntini

El passat 15 d’abril l’alumnat de 1r d’ESO així com el que cursa les assignatures de cultura clàssica o llatí de 3r, 4t i 1r de batxillerat vam anar fins Sagunt per participar dels “Ludi saguntini”. Esta veterana trobada reuneix cada any estudiantat de tota la geografia valenciana per reivindicar el llegat clàssic de la capital del Camp de Morvedre i, a través de diferents tallers, aprofundir en el coneixement de la cultura romana. A més, vam poder complementar la jornada amb la visita al jaciment arqueològic “Via Pòrtico” i la “Domus dels peixos”.

Eixida al Calvari

Per preparar la Setmana Santa els alumnes de Religió del Torrelló han fet diverses activitats, però la que més han gaudit fou l’eixida al Calvari d’Onda. 

      Començarem amb una motivació del dia i sentit de l’activitat.  Al Raval de St. Josep ferem uns jocs per potenciar la confiança en els altres.  Esmorçarem en la Font de Dins.  Visitarem l’esglèsia de l’Assumpció on ens parlaren de la Verge dels Dolors.  I finalment pujarem al Calvari d’Onda on poguerem aprofundir en cadascuna de les 14 estacions del viacrucis. 

Històries amb llibres

Una història es pot contar de moltes formes i esta és la que va treballar durant la setmana del 23 d’abril l’alumnat de 2nESO en l’assignatura de Llengua Castellana i Litetatura

Una forma diferent i creativa per a donar a conéixer els títols dels llibresque més els agraden i commemorar este dia tan especial per als amants de la lectura

Heu fet un treball fantàstic!

Feliç dia del llibre!

Dia del Teatre

El 27 de març es commemora el Dia del Teatre. L’alumnat de l’IES El Torrelló va pensar en retre-li homenatge escollint els personatges teatrals i els actors i les actrius més icòniques del gènere dramàtic internacional.