Admissió Ensenyaments d’idiomes a l’EOI Alzira

El període d’admissió en línia per al curs vinent estarà obert del 17 de juny al 2 de juliol.

És possible matricular-se en els cursos d’anglès a partir dels 16 anys, i en els cursos de francés, italià i alemany a partir dels 14 anys. En valencià, es poden cursar els nivells B2, C1 i C2 segons els estudis previs. Les persones interesades que dubten del seu nivell d’idioma o no disposen d’un certificat que ho acredite poden fer un test de classificació que els permetria acedir al nivell corresponent.

Els cursos de l’EOI són de 4 hores a la setmana. A més, en els cursos d’anglès, francés i valencià, s’ofereixen modalitats semipresencials que inclouen una sessió presencial de 2 hores i una sessió de treball autònom. Els cursos comencen a finals de setembre i acaben al maig, amb un cost aproximat de 100 euros a l’any.

Si necessiteu més info, consulteu la pàgina web de l’escola: https://portal.edu.gva.es/eoialzira/va/inicio-2-va/

Visita Erasmus+ a l’Institut.

Durant la setmana del 13 al 17 de maig de 2024 hem rebut la visita d’alumnat i professorat del Liceo G.D. Cassini de Sanremo (Itàlia). L’alumnat ha sigut acollit per famílies del nostre centre. 

Tant alumnat com professorat ha assistit a diferents classes i ha pogut participar d’activitats culturals i socials, com l’assistència amb bicicleta a persones majors d’AGUAFA, visites a València, a l’Albufera i experiències gastronòmiques, com la paella valenciana organitzada com a cloenda.

Les professores italianes han impartit classes sobre el Futurisme, els Falsos Amics en castellà i italià i de la història de la indumentària en les televisions espanyola i italiana.

L’organització, encapçalada pel vicedirector, Jordi Parra, i la coordinadora Erasmus+, Eli Lluch, ha tingut, en tot moment, el suport de companys i companyes del claustre, de l’equip directiu i de les famílies. 

L’experiència ha sigut molt enriquidora i ja ha obert un camí de cooperació intercultural amb altres centres educatius que pretenem seguir explorant en un futur.