Tauler anuncis activitats extraescolars

Suspensió de l’activitat de les Escoles Esportives. 2021.

Graduación 4º ESO. 2019.

Los alumnos y alumnas de 4º E.S.O. se graduaron el pasado viernes, 14 dejunio. Tras una intensa semana en la que realizaron los últimos exámenes, se acabó de organizar el viaje de fin de curso, el acto de la graduación transcurrió perfectamente con momentos  muy emotivos. Algunos seguirán con nostros en bachiller, pero otros emprenden otros caminos. Enhorabuena y guardad un buen recuerdo de vuestro paso por el IES CID CAMPEADOR.

(Clica la imagen para ver fotos)

 

(Clica la imagen para ver el vídeo)

 

Graduación 2º de Bachillerato. 2019.

El 24 de mayo nuestros alumnos de 2º de bachiller celebraron una entrañable celebración, su graduación, seis años con nostros que seguro habrán dejado grandes recuerdos. Enhorabuena a todos los alumnos, familias y a todo el equipo de profesores.

(Clica la imagen para ver fotos)

 

(Clica la imagen para ver el vídeo)

 

Viaje Educativo a Atapuerca. 2019.

Por segundo año los departamentos de Ciencias Naturales e Historia hemos organizado un viaje a Atapuerca con los grupos de 1º de bachiller. En este viaje que se realizó a finales de marzo también se visitó la Cueva de Altamira, el nacimiento del Río Ebro, la ciudad de Santillana del Mar,  Burgos y su catedral y, ya de regreso a casa, se vistó el museo paleontoógico de Salas de los Inhantes y la ciudad de Soria. Cuatro días muy bien aprovechados y valorados como muy positivos. El curso que viene repetiremos.

(Clica la imagen para ver fotos)

(Clica la imagen para ver el vídeo)

 

Museu de Ciències Naturals de València. 2019.

El professorat de Biologia vam organitzar per als alumnes de 4t d’ESO una visita a l’interessant Museu de Ciències Naturals de València. La vista a més a més incloïa un taller sobre cranis, que va ser molt interessant. En el trajecte els nostres alumnes es van fer fotos tant en el bust del Premi Nobel de Medecina Santiago Ramón y Cajal -que està en la Facultat del mateix nom- com davant de la placa commemorativa del 200è aniversari del naixement de Charles Darwin.
(Clica la imatge per a veure fotos)
 

 

Jornades VIH-SIDA a l’Hospital Clínic. 2019.

Com és tradicional, el mes de novembre passat els grups de primer de batxiller  van participar de la jornada sobre VIH-SIDA que organitza l’Hospital General amb motiu del Dia Mundial de la Sida. Durant la presentació es va posar l’accent principalment en la prevenció.

(Clica la imatge per a veure fotos)

 

L’IES «Cid» contra la Violència de Gènere. 2019.

Des de la seua inauguració fa 50 anys, l’Institut «El Cid» ha estat sempre en tots els moviments de caràcter progressista que hi ha hagut a la ciutat; evidentment, el tema de la violència de gènere era i és un d’ells. Cada 25 de novembre, el nostre Institut mostra clarament la nostra aposta per la igualtat i el rebuig de la violència masclista.

         

(Clica les imatges per veure fotos i vídeo)

 

Movilitza’t per la selva. 2019.

Durant el present curs, hem realitzat l’arreplegada de terminals de telèfons mòbils per al seu reciclatge. La campanya s’ha anomenat «Movilitza’t per la selva» i -dins d’ella- hem participat del programa Chimpamig@s de la ONG de Jane Godall. Els diners que s’obté d’aquest material servirà per a finançar campanyes de desenvolupament al el Congo, país en què es troben les mines del valuós Coltan, mineral imprescindible per als telèfons mòbils.

Al final hem aconseguit 145 terminals per al seu reciclatge. Com a recompensa al gran esforç realitzat, hem guanyat l’apadrinament de quatre ximpanzés durant un any en el Centre de Rehabilitació de Tximpounga de l’Institut Jane Goodall al Congo on aquests ximpanzés rescatats viuen en tranquil·litat a l’espera de ser tornats a la naturalesa.

S’adjunten els Certificats d’Apadrinament i vos animem a mostrar-los als amics, amigues i coneguts, i a explicar com, mitjançant la campanya, podem donar una segona oportunitat als més de 150 ximpanzés rescatats de Tchimpounga.

 

(Clica la imatge per veure fotos)

 

Ganamos en el Concurso Escolar Consumópolis 14.

 

(Clica la imagen para más información)

 

Falles 2018.

 

Al curs 2017-2018 es va fer una falla amb l’ajuda de l’alumnat de 2n A i 4t A i B. Ací teniu fotos de les diferents fases del procés.

 

Clica la imatge per veure més fotos.

 

Graduació 2018: Feliços i amb ganes de futur.

L’acte de graduació d’una Promoció de Batxillerat 2012 – 2018 reunix a professorat, equip directiu, familiars i estudiants en un dels esdeveniments més emotius de l’any. Els nostres alumnes compten amb una gran formació acadèmica i humana. Ens agradaria que en la nova etapa guarden un bon record d’eixa important part de la seua vida passada ací.

Gràcies a tots i totes!!

 

 

Vídeo Graduació Promoció 2012 – 2018.               Vídeo Festa Graduació Batxillerat 2018.

 

                 

 

Viatge multiaventura. 2018.

 

Viatge de 4t d’ESO, del 16 al 20 d’abril . Un Viatge  final d’etapa amb multiaventura, senderisme, passeig a cavall i rafting a Rialp ( Pirineus), després arribarem a Andorra per gaudir del relax a Caldea; i, finalment, a Portaventura. Una setmana de convivència plena d’emocions.

 

 

Paco García: «Evolució del periodisme». 2018.

 

Seguint amb les nostres jornades «Periodisme al segle XXI», el passat 27 de març els alumnes de 3r de l’ESO van assistir a una xerrada centrada en la comunicació digital, impartida pel periodista Francisco García.

García (@pacopolit), periodista coordinador de la web «Esport Base» i expert en comunicació digital, va explicar els canvis que s’han anat produint al món del periodisme en els últims anys. D’aquesta manera, els alumnes van conèixer de primera mà algunes de les característiques de l’ecosistema comunicatiu, específicament les associades al món digital, així com les implicacions que té dedicar-se professionalment al periodisme actualment.

 

Viatge a Burgos i Soria. 2018.

 

Entre els dies 10 i 12 d’abril es va realitzar el viatge cultural a Burgos amb els alumnes de primer de batxiller. L’excusa del viatge era la visita al Museu de l’Evolució i el jaciment d’Atapuerca. Però ja que es feia este viatge es va aprofitar per a altres activitats molt interessants com va ser la vista al Monestir de las Huelgas i a la Catedral de Burgos. A la tornada s’aprofità per a visitar la preciosa ciutat de Sòria. Tres dies amb unes condicions quasi polars però molt interessants. Per a esta activitat es va comptar amb un magnífic equip de professors de diferents departaments: Història, Filosofia i Biologia. Per descomptat es va fer la imprescindible foto dels alumnes de l’IES «CID CAMPEADOR» davant de l’estàtua d’este personatge.

 

 

 

Clica la imatge per veure fotos.

 

 

Trivial. 2018.

 

El 23 de març es va celebrar el concurs de TRIVIAL, sempre connectat amb el tema interdisciplinari » La València de Blasco Ibáñez»; en ell participen tot l’alumnat en la primera fase i els millor classificats passen a la final.

 

Clica la imatge per veure fotos.

 

 

Viatge a Londres. 2018.

 

Un grup de 22 alumnes de 3r i 4t d’ESO han viatjat amb les seues professores d’Anglès a Londres, entre els dies 23 i 27 de març, per practicar l’idioma al mateix temps que visitaren els llocs més emblemàtics d’aquesta ciutat.

 

 

 

Premis Extraordinaris Batxillerat. 2018.

 

La nostra alumna LAURA CHILLERÓN FERRER va rebre el Diploma acreditatiu com a Premi Extraordinari de Batxillerat 2016 – 2017 a l’Acte que es va celebrar el passat 27 de març a l’Auditori del Palau de les Arts » Reina Sofía». Felicitacions.

 

Clica la imatge per veure fotos.

 

Teixidores de futur. 2018.

 

El passat 6 de març, les alumnes de Literatura Universal de 1er de Batxillerat van rebre la visita de Carmela Alfaro, una dona que, amb motiu del 40 aniversari de les Primeres Jornades Feministes al País València en 2017, va tindre la idea de reivindicar la figura femenina amb una passió que la desborda: el seu amor per la poesia.

 

L’ encontre va estar supervisat per la professora Mª Carmen Berbel Hernández, que invità els seus alumnes a participar en una lectura performativa dels poemes de 37 poetes que, com si fossin una a soles, van col·laborar en un projecte orientat a millorar el vincle entre les dones que lluiten per un mon millor.

 

Clica la imatge per veure fotos.

 

Falles 2018.

 

El passat dimecres 14 de març vam celebrar les Falles amb la cremà i una batucada al Centre.

 

Clica la imatge per veure algunes fotos.

 

 

Futbol d’alumnat i professorat. 2018.

Un curs més, seguim amb la iniciativa de practicar esport entre alumnes i professorat; una activitat lúdica, sana i diferent, per potenciar l’esport i les nostres relacions. Fins ara tots els grups d’ESO han pogut jugar a futbol amb el seu professorat, i ara és el torn de batxillerat. Endavant, el joc ha de continuar !

 

Concert Nou Centre febrer 2018.

Podeu descarregar-se’n el cartell en pdf.

 

 Atapuerca. Del 10 fins al 12 d’abril 2018.

L’Evolució forma la base del coneixement en Biologia i Antropologia, i a Burgos es troba el Museu de l’Evolució Humana (Jaciment d’Atapuerca), un dels més importants del món amb restes dels nostres avantpassats humans. En este viatge se’n va recórrer la ruta pel Sistema Ibèric del mític personatge que dóna nom al nostre Centre educatiu, el CID CAMPEADOR, el Camí de Santiago, la Catedral de Burgos, Sòria i Antonio Machado, etc. Un viatge amb moltes cares en què l’excusa de l’evolució humana ens permetrà aprendre també, antropologia, història, art i, el més important, ens permetrà disfrutar d’uns dies de convivència entre alumnes i professorat.

 

Clicant la imatge superior accediu al vídeo.

 

Setmana Blanca 2018.

L’IES «Cid» a Masella de Setmana Blanca, esquí i snow: esport en plena naturalesa.

Si cliqueu la imatge superior accediu a més fotografies.

Activitats esportives segon trimestre. 2017-2018.

Clicant la imatge podeu accedir a la graella amb les activitats esportives.

 

 Intercanvi d’alumnat amb Seattle (USA)

 

Del 7 al 22 de setembre amb el Bothell High School (Seattle), a l’Estat de Washington (USA).

Clicant a la imatge, podeu veure algunes fotografies.

 

 

 

GRADUACIÓ 2n Batxillerat. Curs 2016 – 2017.

 

Important moment ! Felicitacions.

 

Si voleu veure l’àlbum de fotos, clica damunt la imatge inferior:

 

 

GRADUACIÓ 4t ESO. Curs 2016 – 2017.

 

Un acte per a recordar amb els nostres graduats i graduades de 2017. Si voleu veure l’àlbum de fotos, clica damunt la imatge inferior:

 

 

 

CAMPIONAT D’ESPANYA DE COLPBOL 2017.

 

El 23, 24 i 25 de juny es va celebrar a Burjassot el Primer Campionat d’Espanya de Colpbol. L’equip representat de l’IES Cid es va classificar  SUBCAMPIÓ INFANTIL.

 

 

Clicant la imatge superior podreu accedir a l’àlbum de fotos.

 

Relació d’acivitats complementàries i extraescolars 2016 – 2017.

Clica el botó roig per veure la programació.