EL GRAN DIA: PER UNA EUROPA ACTIVA I SOLIDÀRIA.

El 27 de març s’ha celebrat al nostre centre una jornada especial. El gran dia ha reunit a la comunitat educativa al voltant de l’esport i la internacionalització del centre amb activitats lúdiques i solidàries organitzades pel propi alumnat.

El fil conductor de la jornada ha estat una gincana esportiva on les proves estaven directament relacionades amb els països de la UE amb els quals el nostre centre té relació dins del projecte ERASMUS+: Macedònia, Romania, Itàlia, Hongria, Grècia, Finlàndia, Austria….

A més a més, s’han instal·lat estands que tractaven diferents temàtiques:

  • Informació sobre els pobles dels quals el nostre institut rep alumnat: Casinos, Domeño, Gàtova, Llíria, Marines i Olocau. Les autoritats de cada poble han estat acompanyant a l’alumnat en els respectius estands.
  • Sensibilització sobre la paràlisi cerebral i informació de l’associació a la qual es donaràn els diners recol·lectats (AMMEC) què treballa amb xics amb parálisi cerebral i patologies afins. Hem tingut el plaer de comptar amb el seu president i fundador Árpád Attila Czégeni.
  • Mercat solidàri: on s’ha venut el material donat per la comunitat educativa i que ha estat destinat a l’associació AMMEC.

Aquesta ha estat la segona edició i, com la primera, ha sigut un èxit on tots hem gaudit celebrant una Europa solidària.

Alumnat de l’estand i professorat: Gorka Gorris (Cap de Departament d’Educació Física) i Lorena Pintos (Coordinadora ERASMUS)

.

Localització dels estands.
Alumnat voluntàri de l’estand ERASMUS+.

Pàgines del Tríptic lliurat a l’estand ERASMUS+.