VISITA COMERÇ LOCAL

Els passats dies 21 i 26 de març, l’alumnat de 2n curs de l’ESO de l’optativa Emprenedoria Social i Sostenible va realitzar una visita als següents comerços locals de Betxí: el forn Cándido Almansilla, la verduleria/fruiteria Ca Ximo i la carnisseria Ca *Boqueta. De la ma dels seus propietaris, vam poder conèixer els productes de proximitat que venen en els seus comerços, els quals són elaborats/cultivats de manera sostenible amb el medi ambient.

Així mateix, vam poder comprovar en primera línia, la qualitat dels productes que elaboren/cultiven de manera artesanal i ecològica, i, vam aprendre la importància de consumir estos productes per a la nostra salut, per a reduir la petjada ecològica i per a potenciar l’economia local. També ens van ensenyar el procés d’elaboració i fabricació d’alguns dels seus productes, i, ens van explicar com reciclen els productes sobrants o els materials que utilitzen en el procés d’elaboració.

Gràcies als tres comerços visitats per ensenyar-nos els seus negocis sostenibles i per apostar i fomentar l’economia local i circular.