Foment lector al Serafí Centelles

Com que enguany el dia del llibre no va ser lectiu, vam programar diferents activitats, dins del nostre pla de foment lector, que van arribar a la fi la vesprada del 27 d’abril.

Per tal de commemorar l’any Fuster, en motiu del centenari del seu naixement, l’alumnat de GES 2 NIT, va realitzar uns pòsters amb frases seves, que s’han posat al nostre panell mòbil. Estaran exposades al centre el que queda de curs i vos convidem a que les llegiu perquè de segur vos faran reflexionar.

Frases dels nostres estudiants al panell mòbil

A més, es va preparar una instal·lació anomenada “Jardí poètic” amb poemes de diferents autores i autors. Com que les pluges no ens han deixat que els poemes engalanaren el jardí del nostre centre, la instal·lació estarà fins aquest divendres a l’entrada exterior coberta. Per inaugurar aquesta instal·lació s’ha organitzat un xicotet recital de poesia.

Recital al jardí poètic improvisat per la pluja

També posàrem punt i final a la “Cita a cegues amb un llibre”, que va començar el 14 de febrer a la Biblioteca Tamarit. Si passeu pel Facebook de Biblioteques Oliva (https://www.facebook.com/BibliotequesOliva), veureu algun desenllaç feliç i la guanyadora d’un dels llibres de Sant Jordi.

Cita a cegues amb un llibre

No ens volem acomiadar sense agrair abans a Biblioteques Oliva per la participació i recolzament i a la nostra estimada Paula Pons, la qual ha sigut el motor de totes aquestes activitats. MOLTES GRÀCIES!