Job shadowing a Italia

🇪🇺Seguim amb el projecte Erasmus del CP FPA Miguel Hernández

📍🇮🇹 👩🏻‍🏫👩🏻‍🏫 Del 8 al 12 d’abril, les professores Alícia Sanchis i Isabel Lázaro van participar en una mobilitat de job shadowing en el centre d’adults CPIA1 a Pisa, Itàlia.
📚📚📝👀. Durant esta setmana, van visitar i van observar els diferents aularis que tenen a la província per a conéixer de prop el dia a dia de l’ensenyament a Itàlia.

🎙️ 👨🏻‍🏫. Isabel i Alícia van tindre l’oportunitat de visitar el Liceu Artístic, assistir a classes d’italià per a estrangers i reunir-se amb el director i coordinadors dels diferents programes.

📈▶️🗣️ Posteriorment, estes experiències i aprenentatges les van compartir amb la resta del claustre amb l’objectiu d’estudiar i millorar les situacions d’ensenyament i aprenentatge del centre.

Curs “TIC i ensenyament i aprenentatge a l’aire lliure” a Niça amb Erasmus

Curs “TIC i ensenyament i aprenentatge a l’aire lliure” a Niça amb Erasmus

Continuem amb el projecte Erasmus del CP FPA Miguel Hernández.
En este cas compartim l’experiència de la nostra companya Evelia que va realitzar un curs denominat ‘TIC i ensenyament i aprenentatge a l’aire lliure’ 🪻📲.

Este curs va ser realitzat de l’1 al 6 d’abril a Niça, el desplaçament del qual va ser mitjançant transport sostenible.
Gràcies al projecte Erasmus, Evelia va poder explorar en este curs, com integrar ferramentes digitals en entorns naturals per a potenciar l’educació. El suport d’aplicacions de tecnologia educativa adequades en entorns externs, pot recolzar l’aprenentatge a l’aire lliure o proporcionar detalls rellevants per a l’aprenentatge curricular. D’esta manera, integrar la tecnologia en entorns naturals enriqueix l’ensenyament i l’aprenentatge. 📚🌿

Amb Erasmus es promou la innovació educativa i l’intercanvi cultural! 👩🏻‍🏫🌍

#erasmusplus #erasmus #EducaciónInnovadora #aprendizajealairelibre