Inscripció i matriculació Prova Unificada de Certificació (PUC) en les Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat Valenciana

Sisé. Matriculació i inscripció a les proves unificades de certificació (PUC) de l’alumnat de valencià en centres de Formació de Persones Adultes (FPA)

  1. L’alumnat que, en la data de publicació d’aquesta resolució, estiga matriculat en el programa formatiu c): coneixement i ús del valencià, en un centre de Formació de Persones Adultes (FPA) en el nivell B1, B2, C1 o C2 podrà matricular-se per a realitzar la PUC de manera presencial en el mateix nivell B1, B2, C1 o C2 de valencià en què estiga matriculat. Haurà de triar l’escola oficial d’idiomes que preferisca.
    Aquesta inscripció es farà exclusivament per via telemàtica i comportarà el pagament de taxes. És requisit imprescindible efectuar la matrícula per a poder realitzar la PUC.
  2. El cronograma dels tràmits del procés de matriculació a les proves de certificació és el que figura en l’annex III d’aquesta resolució.
  3. L’enllaç del procediment telemàtic d’aquest alumnat es trobarà a la pàgina web.
  4. La matrícula es realitza exclusivament per via telemàtica en tres passos:
    1) sol·licitud;
    https://eoi.gva.es/va/proves-decertificacio
    2) pagament de la taxa,
    https://eoi.gva.es/va/impresos-i-taxes-d-idiomes
    3) registre de la sol·licitud.
    La tramitació de la matrícula finalitza quan s’han completat els tres passos.
  5. L’alumnat ha de tindre gravat el NIF o NIE en l’aplicació d’ITACA del centre d’FPA on està matriculat per a poder tramitar completament la matrícula de les PUC.
  6. La tramitació incompleta de la matrícula no dona dret a la realització de la prova.
  7. En cas de presentar diferents sol·licituds, només es tindrà en consideració l’última sol·licitud presentada.
  8. Les persones candidates que hagen detectat errors en les dades de matriculació hauran de comunicar-ho a la secretaria de l’escola oficial d’idiomes que hagen triat. Les reclamacions, si és el cas, s’adreçaran al director o directora de l’escola oficial d’idiomes corresponent.
  9. El llistat provisional i definitiu de l’alumnat admés a les proves es publicarà en el web de les escoles oficials d’idiomes corresponents.

Més informació Matrícula Valencià

Matrícula de l’alumnat de valencià de Formació de Persones Adultes (FPA) per a la realització de la Prova Unificada de Certificació (PUC) de Valencià del Marc europeu comú de referència per a les Llengües dels ensenyaments d’idiomes de règim especial a les Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat Valenciana, corresponent a la convocatòria 2023.

La matriculació de l’alumnat del ‘programa formatiu c): coneixement i ús del valencià’ en un centre de Formació de Persones Adultes (FPA) en la prova de certificació del nivell B1, B2, C1 o C2 de valencià. Aquest alumnat podrà matricular-se per a realitzar la PUC de manera presencial en el mateix nivell B1, B2, C1 o C2 de valencià en què estiga matriculat en el centre de FPA.

  • L’alumnat procedirà a formalitzar la seua matrícula des de les 10.00 hores del dia 20 de febrer de 2023 fins a les 23:59 hores del dia 24 de febrer de 2023.
  • La matrícula serà exclusivament telemàtica.

Matrícula Anglés

Sol·licitud Nivell B1 d’anglés. Des de les 09.00 hores del dia 28 de febrer de 2023 fins a les 09.00 hores del dia 1 de març de 2023 o fins que s’esgoten els torns.
Sol·licitud Nivell B2 d’anglés. Des de les 10.00 hores del dia 28 de febrer de 2023 fins a les 10.00 hores del dia 1 de març de 2023 o fins que s’esgoten els torns.
Sol·licitud Nivell C1 d’anglés. Des de les 11.00 hores del dia 28 de febrer de 2023 fins a les 11.00 hores del dia 1 de març de 2023 o fins que s’esgoten els torns.
Sol·licitud Nivell C2 d’anglés. Des de les 12.00 hores del dia 28 de febrer de 2023 fins a les 12.00 hores del dia 1 de març de 2023 o fins que s’esgoten els torns.

Més Informació

RESOLUCIÓ de 13 de febrer de 2023, del director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual s’estableixen el calendari i el procés d’inscripció i matriculació per a la realització de la prova unificada de certificació (PUC) en les escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana, corresponents a la convocatòria