Sol·licitud Admissió Uni

ORDRE 4/2021, de 16 de març, de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per la qual es modifica l’article 6 de l’Ordre 29/2010, de 20 d’abril, de la Conselleria d’Educació, per la qual es regula en la Comunitat Valenciana, la prova d’accés a estudis universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió en les universitats públiques espanyoles. [2021/2840]

L’article 6 de l’Ordre 29/2010, de 20 d’abril, de la Conselleria d’Educació, per la qual es regula en la Comunitat Valenciana la prova d’accés a estudis universitaris establida en als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió en les universitats públiques espanyoles, queda redactat en els termes següents:

«Article 6. Exempció de l’exercici de valencià

1. Quedarà exempt de realitzar l’exercici de Valencià: Llengua i Literatura II de la prova d’accés a la universitat, si així el manifesta, l’alumnat nouvingut que haja començat l’escolarització en un centre situat en la Comunitat Valenciana en 4t d’ESO, 1r o 2n de batxillerat. L’alumnat nouvingut és aquell que no ha sigut mai escolaritzat en un centre situat en la Comunitat Valenciana.

2. L’alumnat nouvingut indicat en l’apartat anterior que estiga escolaritzat més de 3 cursos acadèmics a partir de 4t d’ESO en centres situats en la Comunitat Valenciana NO estarà exempt de l’exercici de Valencià: Llengua i literatura II.

3. De manera transitòria, l’alumnat dels centres situats en municipis inclosos en l’article 36 de la Llei 4/1983, d’ús i ensenyament del valencià, que haja obtingut resolució per la qual s’atorga l’exempció de la matèria de Valencià, dictada per l’òrgan competent, quedarà exempt de realitzar l’exercici de Valencià: Llengua i Literatura II de la prova d’accés a la universitat, si així el manifesta, fins a la convocatòria de 2026 inclusivament».

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2022

INFORMACIÓ

https://innova.gva.es/es/web/universidad/preinscripcion

SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA DE GRAU EN UNIVERSITATS PÚBLIQUES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

      Sol·licitud d’admissió a ensenyaments universitaris de grau en les universitats públiques i els seus centres adscrits de la Comunitat Valenciana per al curs 2022/2023 (preinscripció)

APLICACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ (termini del 20 de juny al 8 de juliol a les 14.00 hores)

Calendari i Instruccions 

Accés  i Informació de totes les Universitats de la Comunitat Valenciana ací