MATRICULACIÓ DESPRÉS DEL PERÍODE ORDINARI

Fins al dia 31 de gener de 2024, en qualsevol dels programes formatius impartits sempre que tinguen places vacants disponibles.

Fins al dia 30 d’abril de 2024, en els tres nivells del cicle I de la formació bàsica de les persones adultes.

Inici de curs

GES (Graduat en Educació Secundària) – dilluns 18 de setembre

  • grup de matí: presentació a les 10 h
  • grup de vesprada: presentació a les 17 h
  • grup semipresencial: presentació presencial al centre a les 17 h

Altres programes formatius: Setmana del 2 d’octubre segons horari del grup i dia.

Període ordinari de matriculació per al curs acadèmic 2023-2024


Entre els dies 4 i 15 de setembre de 2023 de 17 a 20 hores, per a la inscripció tant de les persones adultes de nova incorporació com d’aquelles matriculades al centre amb anterioritat al curs immediatament precedent.

OFERTA FORMATIVA

ALFABETITZACIÓ / GRADUAT EN ESO

  • CICLE 1 NIVELLS 1 I 2
  • CICLE 2 NIVELL 1 MATÍ, VESPRADA I SEMIPRESENCIAL
  • CICLE 2 NIVELL 2 MATÍ, VESPRADA I SEMIPRESENCIAL

PROVA D’ACCÉS A CICLE FORMATIU FP SUPERIOR

CASTELLÀ PER A ESTRANGERS: NIVELLS A1, A2 I B1

VALENCIÀ: NIVELLS A1, A2, B1, B2, C1 I C2

ANGLÉS: NIVELLS A1, A2 I B1

COMPETÈNCIES DIGITALS: NIVELLS A1, A2 I B1

Visita a la fira Orienta’t

Dimecres 29 de març.
Els dos grups del GES 2 teníem una cita a la fira Orienta’t perquè ens expliquen itineraris educatius per a després d’obtenir el Graduat en Educació Secundària. També hem fet un recorregut per les diferents paradetes on hi ha ofertes de formació de diferents organismes: Policia Nacional, Guàrdia Civil, acadèmies de llengües, Universitats, Cicles Formatius, labora, CREAMA, etc.

Visita a l’exposició permanent de Joan Castejón a la Casa de la Cultura de Dénia

Dijous 23 de març. El grup del GES 2 de matí i vesprada hem gaudit del carisma de l’artista i de la seva obra. En Joan ens ha explicat els seus motius, la seua tècnica i algun secret. Joan considera que el dibuix és el seu fort, ens ha sorprès molt veure com dibuixa amb el dit. Havíem llegit la seva biografia a classe i preparat una mica la visita, així que li hem fet preguntes que ens ha contestat amb la senzillesa i l’amabilitat que el caracteritza. Teníem curiositat per la seva obra mentre va estar a la presó durant la dictadura i ens ha explicat el seu treball en aquells moments tan durs. Hem observat com a gairebé tota la seva obra hi és present el cos humà , ens recorda al Renaixement. En sortir de l’exposició estàvem comentant cóm l’art ens fa sentir i molt més quan el podem gaudir de la mà del mateix autor.
Moltes gràcies Joan.

 

8 de març, dia de la Dona

El grup del GES 2 matí, hem gaudit de l’espectacle “MIGRARE” de la companyia Maduixa a les 12h en la plaça del consell.

«Quatre dones i un espai buit. Buit però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seva terra d’origen i ara el país d’arribada les rebutja. Elles el transiten cercant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder anomenar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seva lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients»
Ha rebut diferents premis: 2022 Premis Arts Escèniques Valencianes | Millor espectacle al carrer. 2022 Premi Feten | Millor Espectacle Nits FETEN. 2021 : Premi Moritz | Millor estrena Fira Tàrrega.

Exàmens grups de distància

Els exàmens dels grups de distància es faran al centre el divendres 31 de març en dos horaris:
Matí a les 10 h o vesprada a les 16 h.
Cal ser puntuals.