![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-13-37-26.jpg)
Enguany, un dels nostres Projectes d’Innovació ens aproparà als productes de la terra més pròxims i a les tècniques tradicionals emprades pel seu aprofitament i transformació.
Hem començat per l’elaboració de suc de raïm de Moscatell d’Alexandria, un dels productes estrella de la nostra terra, que hem xafat amb els peus i hem premsat conforme s’ha fet ací tradicionalment.
Al ritme de les estacions i de les collites, anirem recollint els fruits i experimentant amb més productes que ens ajuden a conéixer i estimar allò que som.
![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-11-13-36-2-2-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-13-38-38-1.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-11-13-36-1-768x1024.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-13-07-15-1-1024x768.jpg)
![](https://portal.edu.gva.es/craterraderiuraus/wp-content/uploads/sites/949/2022/10/PHOTO-2022-10-24-13-40-21-1.jpg)