Concerts en clau violeta

CONCERTS EN CLAU VIOLETA

Princesas sin Corona

Al 2019, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) es va afigir al nostre projecte «RqRqR, no pararem fins aconseguir la igualtat. Repensem les relacions per representar altres realitats» que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a través del Consell Escolar autonòmic duu a terme per combatre els masclismes quotidians, base de la violència contra les dones.

La FSMCV és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte la unió entre les associacions que la integren per a promoure, difondre i dignificar l’afició, ensenyança i pràctica de la Música, potenciar l’associacionisme i proporcionar a la societat civil un mitjà de desenvolupament i articulació cultural.

Amb motiu d’aquesta “aliança”, es va crear la iniciativa “Concerts en clau Violeta”, on les societats i unions musicals que volgueren acollir-se a aquesta iniciativa, farien concerts al nostre territori, donant visibilitat a les dones en la música, en les bandes, en la cultura de la música. Per aquest motiu, va nàixer el Decàleg per la igualtat de la FSMCV en adhesió a la campanya RqRqR i els concerts “En Clau Violeta” que, a dia de hui, han començat de nou a plenar els carrers de música i esperança de millorar la nostra societat perquè “no pararem fins aconseguir la igualtat!”.

Associació musical de CASTALLA

Associació musical EL VERGER

Societat lírica i musical de BENISSA

Sociedad Musical La Lira de MONFORTE DEL CID

Unión Musical Porteña del PORT DE SAGUNT

Associació Centre Musical de BENIOPA

Corporació Musical LA POBLA DE VALLBONA

Societat Musical l'Entusiasta (BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA)

Associació Musical ALGAR DE PALÀNCIA 

Sociedad Musical de ADEMUZ

Centre Instructiu d'Art i Cultura la Vall d'Uixó

Societat Musical Cultural d'Albalat dels Tarongers