Localitats amb R de rebuig

Manual d'instruccions de dones maltractades

Els xifres de dons assassinades per violència masclista, els mostres de malestar dels dones per no poder realitzar-s'en camps que voldrien, la consistència dels barreres que dificulten recorre itineraris biogràfics desitjats demostren que el camí cap a la igualtat i l'efecte dels masclismes quotidians és encara molt present als nostres societats.

Tota la societat hem de manifestar el nostre rebuig cap a aquestes dinàmiques que és produeixen encara de manera flagrant en els contextos que habitem.

La Informe Localitats amb R de Rebuig (en fase d'elaboració) és el resultat del treball conjunt de la Delegació del Govern, la Federació de Municipis i Províncies de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Consell Escolar i amb la participació d'associacions de dons de tot el territori valencià.

Pensem que els  administracions han de mostrar-es públicament com a agents crítics amb aquestes dinàmiques i mostrar el seu rebuig explícit cap als violències perpetrades a persones simplement per a ser dons i facilitar els suports necessaris suports.

La Delegació del Govern ha elaborat el vídeo-manual "Instruccions per a dones maltractades" que sensibilitza i ajuda a combatre la violència masclista.