REUNIÓ DEL PROJECTE ARCE A ELGOIBAR

Entre els dies 5 al 7 de novembre va tenir lloc a Elgoibar la segona trobada de professors del projecte ARCE al qual participem en una agrupació de centres al costat dels nostres socis i aliats de l'Institut MEKA de Elgoibar (Gipuzkoa) i de l’Institut CASTELLARNAU de Sabadell (Barcelona), tots dos centres de Formació Professional, per al desenvolupament del projecte “Transferència de bones pràctiques organitzatives i de gestió entre centres integrats de FP”.

L'objectiu d'aquest projecte, subvencionat pel Ministeri d'Educació, és l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques que puguen ajudar a millorar l'organització, la gestió i els resultats del treball que realitzem als centres de FP.

La directora del nostre centre Lidón Ahullana, acompanyada pel cap d’estudis Rubén Pérez, el vicesecretari Natxo Morant, el coordinador de qualitat Boro Caballero, la cap del departament de pràctiques Mª Angels Momparler i el coordinador de programes europeus Manel Hermoso, participaren junt als professors de l’Institut Castellarnau i de l’Institut Meka en diferents reunions de treball al voltant dels temes d’emprenedoria i cultura emprenedora, innovació amb les empreses i institucions, projectes europeus, i formació per a la ocupació i en alternança. També tinguérem ocasió de visitar les instal.lacions de l’ institut amfitrió Meka, i comprovar la seua organització escolar i les experiències educatives desenvolupades al seu centre, així com una recepció de l’alcalde de la localitat al saló de plens de l’ajuntament.

La nostra participació en la trobada, després de mesos de preparació i valoració de propostes, i d’intercanvi d’experiències entre els centres participants, ha superat les espectatives generades i ens reafirma en la necessitat de seguir treballant en el desenvolupament de les línees estratègiques que l’equip gestor del nostre centre s’ha marcat per als pròxims anys.

La pròxima trobada del projecte es realitzarà al nostre centre durant la segona meitat del mes d’abril, i les àrees de treball a desenvolupar seran la gestió de la qualitat, la utilització de les NTIC’s, el procés d’acreditació de competències professionals i la gestió de la informació i orientació professional.

Tot un èxit les taronges de la terra aportades pel nostre company Salvador Agustí que, tot i no estar al seu punt òptim de maduració, tingueren una gran acceptació entre els companys de la reunió.