Aneu a la barra d'eines

Matriculació escolar 2020-2021

A causa de la situació sanitària actual, enguany no es podran fer visites guiades al col·legi.

No obstant això, l'equip directiu i les tutores de les aules de 3 anys per al pròxim curs, Elena Martínez i Cristina Luz, estaran a la vostra disposició en 2 videoconferències programades mitjançant la plataforma "Jitsi Meet", dimarts que ve 19 i dijous 21 de maig a les 19.30 hores.

PORTES OBERTES CERVANTES

Si estàs interessat/-a a matricular al teu hij@ en el nostre centre el pròxim curs 2020/2021, emplena el següent formulari. Pots consultar-nos qualsevol dubte que et respondrem de manera particular, i no oblides triar el dia que preferisques per a connectar-te, en el mateix formulari. Gràcies.

"L'escola de sempre, el teu col·legi"

Us esperem.
Connecta't!

Matriculación 2020-2021