Del 10 de maig de 2021

Davant un altre moment en el qual hem de mantindre el màxim de prudència, vivim noves dates importants per a celebrar: aquest passat dissabte 8 de maig Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, diumenge 9 Dia d’Europa, dimecres 12 Dia Internacional de la Infermera, dijous 13 Dia del Xiquet i la Xiqueta Hospitalitzats, dissabte 15 Dia Internacional de les Famílies,… També se celebrarà la propera setmana el Festival de la Cançó d’Eurovisió 2021, encara que ja sospitem qui no guanyarà en aquesta edició.

Per a aglutinar totes aquestes cites escoltem una nova versió, a partir de la realitzada per Miguel Ríos, del “Himne a l’Alegria”. Originalment composta per Ludwig van Beethoven i actual himne de la Unió Europea (a més de ser tot un referent internacional a la fraternitat universal). Parlem del quart moviment de la seua Novena Simfonia, que musicaliza un poema alemany de Friedrich Schiller (Ode an die Freude).

En aquesta ocasió s’han unit 40 artistes (de 3 grans companyies discogràfiques diferents), així com infinitat d’esportistes, actors, actrius i artistes, per recolzar al sector de la música per la crisi provocada a causa de la pandèmia.

Disponible en les següents plataformes digitals: https://umusices.lnk.to/himnoalaalegriaid

(Toca sobre la imatge per a accedir directament al vídeo)