Dia de l’esport.

Hui, 30 de maig, hem celebrat al centre el dia de l’esport. El departament d’Educació Física del nostre centre (Paco, Amparo i Carlos S.) han preparat una sèrie de circuits per tot el centre, on han barrejat diferents modalitats esportives i que ha pogut gaudir tot l’alumnat del centre. Tots i tots s’ho han passat d’allò més bé!.

Vídeo 90 aniversari.

Us deixem un xicotet vídeo per a que practiqueu la cançó del 90 aniversari. Endavant!

MASTERCLASS FUNKY

Hui el nostre alumnat de 1r a 4t ha gaudit d’una masterclass de funky a càrrec de Penèlope Peirò.

HORARI JUNY

Benvolgudes famílies, vos informem que el proper dia 3 de juny comença l’horari de juny, molt diferent al d’octubre a maig. Vos adjuntem el cartell que vam col.locar divendres passat a les portes per a informar-vos.

Apadrinament lector.

L’alumnat de 4tB s’ha convertit en padrins lectors dels xiquets i xiquetes de 2 anys. Els han contat un conte amb l’ajuda de dibuixos i titelles que ells mateixa han elaborat per cridar l’atenció dels més menuts. Per acomiadar-se han ballat tots junts la dansa commemorativa del 90 aniversari del centre. Grans i menuts s’ho han passat d’allò més bé!

Pilota Valenciana

Hui el nostre alumnat de 4t ha tingut la visita d’un conegut pilotari valencià al qual han fet una entrevista i després han pogut gaudir d’una sessió pràctica dirigida per ell en la que han aprés molt. S’ho han passat genial!

2n dia al Teularet!

L’alumnat de sisé continua amb les activitats al seu viatge de final de curs. Ahir van estar fent kayak!

Viatge final de curs de 6é.

L’alumnat de sisé de primària va començar el seu viatge de final de curs al Teularet, envoltat de naturalesa i ple d’activitats molt lúdiques. S’ho estan passant d’allò més bé!

2n cicle a l’Oceanogràfic!

L’alumnat de 2n cicle (3r i 4t de primària) han anat de visita a l’Oceanogràfic. Allí han pogut conèixer les diferents espècies submarines que habiten arreu del món. S’ho han passat d’allò més bé!