Vols vindre al Sanchis el curs 2024-2025?

Picant sobre qualsevol dels quadres superiors podreu accedir a tota la informació necessària per conèixer la nostra escola.

Properament, quan es publique la normativa que regular el procediment de l’admissió per al curs 2024-2025 anirem ampliant aquesta entrada amb tota el contingut que es vaja publicant i siga del vostre interés.

Quedem a la vostra disposició.

En el Sanchis eduquem amb el cor!

L’alumnat de 5 anys i de 2n de primària visita l’Ajuntament.

Passat dimarts 26 i dimecres 27 de març l’alumnat de cinc anys d’Educació Infantil i l’alumnat de segon d’Educació Primària va visitar diferents dependències de l’ajuntament de la nostra localitat.

L’alumnat va ser rebut per l’alcalde de la localitat Toni Saura i les regidores Sandra Conde i Marian Espert al Saló de Plens. La visita estava organitzada des de les tutories, ja que conèixer el funcionament d’un poble és un tema amb molt d’interés per al nostre alumnat i més especialment poder preguntar-li directament al nostre alcalde pel funcionament i poder fer-li propostes de millora per a la nostra localitat.

Les preguntes van ser de tot allò més variades, des de què és el que desdejuna l’alcalde a quan es construirà una nova biblioteca a la localitat, si es farà un nou parc amb un tobogan encara més alt o qui és la persona que compra els cotxes a la policia…

La visita continuà entrant al despatx personal de l’alcalde i el nostre alumnat no va perdre l’oportunitat d’eixir al mateix balcó que SS.MM. els Reis Mags de l’Orient ens dirigeixen unes paraules la vesprada del 5 de gener, abans de la nit més màgica en Alaquàs.

Després d’esmorzar al jardí junt la Biblioteca central, l’alumnat visità les dependències de la Policia Local i vam participar en una demostració d’un dels gossos de la Unitat Canina de la policia.

Quin matí més divertit van passar i de segur que es va aprendre molt!!!

Ja has visitada la nostra falleta?

Segurament ja habràs entrat al rebredor de l’edifici de Primària i habràs vista la nostra falleta del curs 2023-2024.

Si encara no ho has fet, o no pots passar-te a veure-la, ací te la mostrem:

També pots veure-la des dels diferents costats:

Ahir dia 15 de març vam tancar el nostre dia més faller.

Gaudirem de la nostra ja tradicional xocolatà per esmorzar, feta per la nostra cuinera Inma i repartida per una bon grup de mares i pares per totes les nostres classes.

Continuàrem amb una espectacular “botellà”. Si vols, la pots vuere seguint el següent enllaç:

Botellà del curs 2023-2024.

Una vegada finalitzada es va fer entrega del premi al millor ninot de la nostra falla, el qual va ser per al grup presentat per les alumnes del tercer grup B de primària Naiara i Sofia:

El premi el vam rebre de mans de la nostra teacher Victoria:

La senyora pirotècnica Teacher Victoria donant el premi a Sofia i Naiara.

Què grans artistes hi ha al Sanchis!!!

Moltes felicitats pel vostre bon treball realitzat.

Entrega dels Premis Extraordinaris al rendiment del curs 2021-2022.

Passat dimarts 27 de febrer es va celebrar l’acte d’entrega dels diplomes honorífics al Rendiment Acadèmic a l’alumnat que el curs escolar 2021-2022 va finalitzar els seus estudis amb una nota mitjana al seu expedient acadèmic d’excel·lent a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de Torrent.

Aquest reconeixement sols el poden aconseguir aquells alumnes que tinguen unes qualificacions de 10 a totes les assignatures cursades.

Del nostre centre sols van aconseguir aquest expedient dos alumnes el curs 2021-2022:

Marcos Coronil Sorribes

Carmen Gregori Terrasa

Sols vos desitgem continueu sent les magnífiques persones que sou i de segur que els èxits acadèmics i personals estaran sempre al vostre costat.

Moltes gràcies per dur el nom del Sanchis amb vosaltres allà on vos trobeu.

Moltes felicitats Carmen i Marcos i com no, també moltes felicitats a les vostres famílies.

Informant sobre la Identitat Digital de l’alumnat del Sanchis.

A partir del segon trimestre d’aquest curs escolar, 2023-2024, l’alumnat de la nostra escola entra a formar part del macroprojecte “Centre Digital Col·laboratiu” que ha posat en marxa la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

Aquest projecte consisteix en la creació d’un compte de correu electrònic corporatiu per l’alumnat, accessible durant tota la seua escolaritat, sempre que hi siga matriculat en un centre públic de la Comunitat Valenciana i amb el format nomcog1cog2@alu.edu.gva.es, anomenat Identitat Digital, el qual ens permetrà:

  • Millorar la comunicació per correu electrònic amb tota Comunitat Educativa.
  • Utilitzar les eines de Microsoft Office365 per crear documentació, videoconferències i col·laboració entre els membres de la Comunitat Educativa.
  • Millorar la capacitat d’emmagatzematge personal amb 1TB al OneDrive i 50GB al correu electrònic.
  • Integritat amb altres plataformes de Conselleria com Aules, PortalEdu, Lliurex, etc.

L’alumnat de la nostra escola ja té activada aquesta Identitat Digital i per conèixer el seu correu i la contrasenya inicial d’accés cal que les famílies accediu al web d’ITACA Família i feu els següents passos:

Una vegada dins l’aplicació, caldrà picar sobre el nom de l’alumne:

En aquesta nova pestanya trobareu el correu electrònic de la vostra filla o fill i la contrasenya:

La clau de recuperació en aquest procediment, arano és important, ja que serveix per recuperar el correu electrònic al cas de què canviada la contraseny, després no la recordeu.

Amb aquesta “Identitat Digital” es podrà accedir al WiFi de qualsevol escola pública de la Comunitat Valenciana, a la plataforma d’AULES o qualsevol de les aplicacions que hi són a la vostra disposició de Microsoft Office 365, tal i com pot ser:

Per provar la Identitat Digital recomanem accediu al web https://www.office.com i inicieu sessió amb el correu de la vostra filla o fill proporcionat per la Conselleria amb el format nomcog1cog2@alu.edu.gva.es

Començarem a utilitzar, de forma progressiva, les eines que ens proporciona la Identitat Digital de l’alumne als cursos superiors, als nivells del cinqué i sisé curs d’Educació Primària, encara que qualsevol alumne de la nostra escola té ja creada, operativa i accessible la seua Identitat Digital.

Considerem que és d’interés que l’alumnat del tercer cicle d’Educació Primària tinga configurat el seu correu electrònic en un ordinador o tablet a casa amb superivisió de qualsevol familiar adult responsable, ja que des de l’aplicació d’Outlook podrà accedir a la resta d’aplicacions actives de Microsoft Office 365.

Per implantar aquest projecte al centre, demanem la col·laboració de les famílies del cinqué i sisé curs d’Educació Primària, i en cas que tingueu dubtes, la tutora o el tutor de la vostra filla o fill vos podrà ajudar, com sempre. També podeu posar-se en contacte amb el centre al correu electrònic: 46016117.secretaria@edu.gva.es

Informació del menjador per al mes de gener.

En la vesprada del dia 26 de desembre hem enviat al vostre correu electrònic el rebut del menjador a carregar-vos, si és el cas, el proper dia 10 de gener de 2024, si és que la vostra filla o fill utilitza aquest servei complementari.

Donat que el centre hi està tancat per vacances quedem a la vostra disposició el proper 27 i 28 de desembre per resoldre qualsevol dubte que vos puga sorgir amb el rebut. Si és el cas, envia-nos un correu electrònic a la bústia del menjador: 46016117.secretaria@edu.gva.es

Aprofitem aquesta entrada per indicar-vos que ja hi és a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de gener en aquesta web. El podeu consultar al següent enllaç: https://portal.edu.gva.es/ceipsanchis/menus-del-menjador/

Salutacions ben cordials i feliç 2024.

Hui s’ha constituït el nou Consell Escolar del centre.

Us informem que aquesta vesprada s’ha constituït el nou Consell Escolar del centre després de les eleccions celebrades el passat dia 23 de novembre.

En aquesta reunió s’ha llegida i analitzada la normativa que regula el funcionament del Consell Escolar i s’han renovades les quatre comissions que conformen el Consell Escolar.

Salutacions ben cordials.