PLC-Projecte lingüístic de centre

Projecte Lingüístic de Centre aprovat pel Consell Escolar en març de 2022.


Projecte Lingüístic de Centre adaptat a la nova normativa LOMLOE d’entrada en vigor a partir del curs 2022-2023.



NOVA LLEI D’EDUCACIÓ: LOMLOE

Aplicació de la LOMLOE en tots els cursos d’infantil i primària,

CANVIS EN EL PROCÉS D’AVALUACIÓ

Com ja sabeu, el curs escolar 2023-2024 entra en vigor la implantació de la LOMLOE (Llei Orgànica de Modificació de la LOE) en tots els cursos de l’etapa d’Educació Infantil i d’Educació Primària. 

Creiem convenient informar-vos dels aspectes més rellevants i canvis que afecten al procés d’AVALUACIÓ, ja que al final del primer trimestre podrieu tindre dubtes respecte del que vos enviem a casa o veieu a la web família una vegada es publique l’avaluació:

  • En cada curs d’Infantil es realitzaran dos ‘Informes Qualitatius d’Aprenentatge Individualitzats’, un a finals de gener i l’altre a finals de juny, que elaborarà i vos entregarà la tutora personalment. Aquest nou document substitueix a l’àntic butlletí informatiu i conté informació sobre el progrés de l’alumne, avanços en quant a sabers bàsics etc. Per als de 3 anys, la tutora vos entregarà també un altre Informe inicial del període d’adaptació. 
  • Primària. És la novetat més significativa en quant a l’avaluació. Cada trimestre s’elabora i s’entrega a les famílies l‘Informe d’Avaluació Qualitativa d’Educació Primària’, que també estarà disponible a la web família l´’ultim dia de classe. Cal que tingueu en compte que atenent al Reial decret 157/2022, d’1 de març, l’avaluació trimestral serà QUALITATIVA, i sols l’avaluació final  s’expressarà en termes quantitatius: insuficient, suficient, bé, notable o excel·lent. Això vol dir que ara, rebreu aquest nou informe d’avaluació qualitativa amb un enfocament competencial de valoració de resultats obtinguts per àrees, aspectes personals i evolutius, progressos, esforços o aspectes que han de continuar treballant els vostres fills/es, etc. La valoració de cada àrea la voreu expressada en termes d’assoliment destacable, alt, mitjà, baix o si mostra dificultats. Per tant, fins a final de curs NO HI HAURÀ NOTES NUMÈRIQUES, atenent a la normativa de la nova llei.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-se en contacte amb els tutors, especialistes o equip directiu i vos ajudem amb el que calga.

Comproveu  també que podeu accedir a la web família, sino és així, consulteu en secretaria.