4rtB- Tasques setmana del 6 al 10 d’abril

Hola classe,

Aquesta serà ja la quarta setmana de treball des de casa. Primer que res dir-vos ho esteu fent tots genial, FELICITATS!

Per altra banda, aquí us deixo les tasques proposades per a aquesta setmana que com ja sabeu serà més curta perquè dijous donem pas a les vacances de Pasqua. Així doncs, la nostra proposta és per als tres dies que ens queden del període lectiu abans de les vacances. Després, llegiu una mica cada dia, ajudeu a la família en les tasques domèstiques, traieu fum als jocs de taula, convertiu-vos en cuiners i cuineres… i sobretot GAUDIU!

Dilluns 6

Matemàtiques: Activitats d’ampliació tema 6.
Socials: Pàgina 84-85 activitat 1.
Valencià: Activitats 1 i 2 de la fitxa de reforç del tema 9 i activitat 1 de la fitxa d’ampliació del tema 9.
Castellà: Activitats 1, 2 i 3 de la fitxa de refoç del tema 9 i activitat 1 de la fitxa d’ampliació del tema 9 (en aquesta activitat no s’ha de retallar i apegar sinó que s’ha de copiar el significat de cada refrany a baix d’aquest).

Dimarts 7
Matemàtiques: Activitats de reforç tema 7.
Socials: Pàgina 86-87 activitats 1-2-3-4.
Valencià: Activitats 1 i 2 de la fixta de reforç del tema 10.

Dimecres 8
Matemàtiques: Activitats d’ampliació tema 7.
Castellà: Activitats 1, 2 i 3 de la fitxa de reforç del tema 10 i activitats 1, 2 i 3 de la fitxa d’ampliació del tema 10.
Valencià: Fitxa de reforç del verb.

*Les fitxes de valencià de reforç i ampliació del tema 9 i  de reforç del tema 10 les tenen els alumnes a casa juntament amb les fitxes de reforç i ampliació de castellà del tema 9 i 10,  ja que se les van endur l’últim dia de classe amb tot el material.

*La fitxa de reforç del verb en valencià la podeu descarregar/imprimir aquí mateix o podeu fer les activitats a la llibreta si no teniu com imprimir-la.