Audició de corda per 2n de primària

El passat 8 de maig, les classes de 2n vam gaudir moltíssim amb l’audició de corda proporcionat pel Conservatori de Mestre Feliu de Benicarló i part de l’alumnat del centre. Ens ho vam passar d’alló més bé! Mireu!

Xarrada sobre alimentació saludable

El 14 de maig el alumnado de 1r vam aprendre a triar els millors aliments per créixer saludablement gràcies al taller “la vida és millor amb fruita, llet i verdura”. Volem que tornen prompte per continuar enriquint-nos i millorar la nostra qualitat de vida!

Excursió a Culla

El passat 30 de Maig, els/les alumnes de 3r, juntament amb les seues mestres, vam anar a visitar Les mines de Culla.

El Parc Miner del Maestrat es situa a 3 km. de la població de la Torre d’en Besora i a 8 km. de la població de Culla. La visita consta de l’accés a dos antigues mines de ferro Victoria i Esperanza.

El recorregut pel seu interior es realitza a peu a través de les diferents galeries, dotades d’audiovisuals, hologrames i ferramentes de l’època i amb les explicacions i l’orientació d’un guia especialitzat. El trajecte per l’exterior es realitza amb un tren miner.

Vam realitzar un taller de pigmentació, on vam poder pintar amb dos dels minerals del ferro: limonita i hematita i un altre de magnetisme. Vam aprendre molt i ens ho vam passar genial!

Festa de 5è

Divendres 31 de maig vam celebrar la nostra esperada festa de 5é, preparada amb moltíssimes ganes per totes les nostres famílies. Volem agrair-vos a tots els assistents que vau voler passar una tarde amb nosaltres la vostra col·laboració, esperant que tots ho passàreu tan bé com nosaltres.

També la col·laboració de l’AMPA La Ermitana, l’Ajuntament de Peníscola i col·legi Jaime Sanz.

I sobretot, el treball i implicació dels nostres tutors per ajudar-nos amb tot sempre.

Granja escola Mas d’en Joan

Les xiquetes i xiquets d’Infantil 2 anys van gaudir el dijous 30 d’una sortida divertidíssima a la granja escola Mas d’en Joan.

Durant el matí, van conéixer els animals de la granja, van aprendre a treballar l’argila, van passejar guiats pel cavall Espartaco, i van alimentar a les cabres. Van xalar moltíssim!