Excursió a Oropesa

Per a celebrar la recta final del curs amb alegria, l’alumnat d’Infantil es va anar d’excursió al Skatepark d’Oropesa el passat 10 de maig.

Va ser una jornada d’activitats emocionants relacionades amb les Mini-olimpíades, en les quals van descobrir tot el relacionat amb els jocs olímpics. Són unes campiones i campions!

Jornades de seguretat viària

Durant l’última setmana d’abril i la primera de maig, hem aprés normes de circulació i el significat d’alguns senyals de trànsit per a circular de manera autònoma i previndre accidents. La primera setmana va ser teòrica, i en la següent, vam posar en pràctica els coneixements adquirits amb diferents circuits que varem completar amb les nostres bicicletes i patinets. Moltes gràcies policia peniscolana!

Escola canta ’24

Recordeu que demà celebrarem el concert de l’escola canta 2024, enguany tindrà lloc al parc d’artilleria del Castell de Peníscola.

Taller d’alimentació saludable

El passat divendres 3 de maig l’alumnat de 2n va rebre la visita de Rosa, una farmacèutica i nutricionista que ens va fer una xarrada molt interessant d’alimentació saludable titulat “Anem a fer un menú tots i totes junts i juntes”. Que divertit va ser! 

Segona jornada de famílies

Continuem modernitzant-nos. El dissabte passat, un grup de famílies, alumnat i mestres, van tornar a compartir un matí per a millorar l’aspecte del col·legi i continuar omplint-lo de color. Algunes de les tasques que van realitzar van ser: pintar i arreglar la barca, convertir una paret en pissarra, escatar i pintar la tanca de l’hort, emplenar l’arenera, plantar una pomera i un taronger… i després el van celebrar compartint un esmorzaret. Moltes gràcies per la col·laboració!