BANC DE LLIBRES 24/25

LLIURAMENT DE CHEQUELIBRO: els dies 3, 4 i 5 de setembre s’entregaran els chequelibro a l’alumnat de 1r i 2n en horari de 9.00 a 11.00 en el Gimnàs. És imprescindible identificar-se mitjançant DNI/NIE o presentar autorització de recollida amb fotocòpia de dni de titular.

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT

LLISTA DE LLIBRES COMPLETA: per a alumnat no pertanyent a Banc de llibres (*XARXA), o alumnat de nova incorporació al centre. Hauran de comprar tots els llibres del curs que apareixen en este llistat. L’alumnat de 1r i 2n podrà arreplegar el *chequelibro en el centre per a realitzar el pagament (se us avisarà per la nostra web i web família)

LLISTA DE QUADERNETS: per a alumnat pertanyent a Banc de llibres (*XARXA). Únicament han de comprar els quadernets del curs que apareixen en este llistat.

LLISTA INFANTIL: per a tot l’alumnat d’Educació Infantil. Recordeu que per pertànyer a AMPA, teniu descompte.

Les famílies que tinguen abonada la quota de l’AMPA (38€ per família) al setembre, es veuran beneficiats d’un major descompte en els llibres dels seus fills. Hauran de realitzar ingrés en el Núm. de compte ES95 0081 1145 2400 0139 0348 indicant en concepte: nom i cognoms d’alumne i curs (24/25).

3 ANYS. Sense quota: 75€. Amb quota 65€

4 ANYS. Sense quota: 75€. Amb quota 65€

5 ANYS. Sense quota: 75€. Amb quota 65€

INFORMACIÓ DE BANC DE LLIBRES

Us deixem tota la informació referent al Banc de llibres del CEIP EL FARO. És important que ho llegiu. Punxeu en l’enllaç del curs en el qual estan matriculats actualment.

ALUMNAT MATRICULAT ESTE CURS EN INFANTIL 5

ALUMNAT MATRICULAT ESTE CURS EN 1er

ALUMNAT MATRICULAT ESTE CURS EN 2on

ALUMNAT MATRICULAT ESTE CURS EN 3er a 6e DE PRIMÀRIA

L’alumnat de 3r a 6é, haurà d’entregar la “fulla de lliurament de llibres”. En el cas que alguna família haja de reposar algun llibre, li ho comunicarà el Tutor/a i li retornarà la fulla indicant-lo. En el cas que tots els llibres estiguen bé, únicament amb haver entregat la fulla és suficient.

FULL DE LLIURAMENT DE LLIBRES

L’alumnat que este curs no haja pertangut al Banc de llibres (de 1r a 6é), no haja tingut *chequelibro o s’haja matriculat amb curs començat i va haver de comprar llibres, hauran de deixar els llibres en el centre i sol·licitar participar en el Banc de Llibres (si volen). En este cas, hauran d’entregar al Tutor/al full de sol·licitud de participació. Per a això, han d’entrar en l’enllaç, imprimir la fulla, emplenar-la i entregar-la al Tutor/a.

SOL·LICITUD D’ALTA EN BANC DE LLIBRES