Publicació de vacants

L’admissió és el primer tràmit que es fa dins de la matriculació escolar. Aquest procediment és important per a les famílies que matriculen els fills i les filles  el pròxim curs, per primera vegada, i en Infantil de 3 anys, així com per a aquelles que volen canviar a un altre centre.

A continuació, podeu consultar les places que hi ha disponibles en el nostre centre tant d’educació Infantil com de Primària.

Recordeu que demà 20 d’abril s’obri el procés d’admissió fins al dia 28 de d’abril, i que les sol·licituds es realitzaran de forma telemàtica des de casa entrant en telematricula.es

Les persones que no disposen d’accés a Internet o tinguen problemes per a realitzar la telematrícula podran sol·licitar cita en el centre educatiu per a fer el tràmit de forma presencial. Han d’acudir al centre educatiu que volen marcar com a primera opció. Per a això, cal aportar el DNI, el NIE, el permís de ciutadà de la Unió Europea o el passaport de la persona que realitzarà la sol·licitud (pare, mare o tutor/a legal).