QUAN CUINE, PENSE EN TU!

En el marc del projecte «La sostenibilitat al Plat, educant cap a una alimentació més justa i sostenible a través dels menjadors escolars», CERAI ha desenvolupat una guia perquè els centres escolars puguen iniciar el procés de transició cap a una alimentació escolar sostenible.

Per altra banda, Horta-Cuina és un programa dirigit a facilitar i consolidar una alimentació saludable, sostenible i de qualitat basada en l’aposta decidida per la producció agrària de l’Horta de València i les comarques veïnes, reconeixent el menjador escolar com un motor clau per a l’educació en valors, la garantia del dret a l’alimentació, el respecte del medi ambient i la valorització del nostre territori.

Fer possible una alimentació basada en l’agricultura local, incorporant productes ecològics, frescos i de temporada en els menús dels centres escolars i de restauració col·lectiva.

S’ha realitzat una exposició de fotografia on apareix la nostra cuinera Mari, que estarà visible en l’hall del centre des del 4 a l’11 de març.
Vos deixem les fotos en les quals apareix ella, sota el lema de ‘quan es cuina amb afecte i amor, els menjars saben millor’.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies