Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina

El passat 23 d’abril es va celebrar al TAMA d’Aldaia la 37a edició del Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina organitzat per l’Ajuntament d’Aldaia juntament amb la Biblioteca Municipal. En aquest certamen dos dels nostres alumnes van resultar guanyadors a la secció de poesia. Volem donar a conèixer a la comunitat educativa del Blasco aquesta notícia i felicitar els nostres guanyadors pel seu premi. Aquests alumnes són: Laia Martínez de 5ºA i Alejandro Pau de 6ºA. Recordem que a l’edició anterior va ser guanyador el nostre alumne Jordan Barba.

Un llibre és vida


Des de la comissió de Biblioteca i Foment lector s’han proposat diverses activitats per a celebrar el Dia del Llibre en el col·legi.
Per una banda, es va tornar a dur a terme la lectura per parelles, activitat que sempre resulta un èxit.
D’altra banda, es va realitzar una activitat d’animació lectora per als més petits/as, on vam tenir l’oportunitat de comptar amb Verónica Mata, propietària de la papereria ‘Contes de meravella’ del Barri i antiga família d’aquest col·legi. Ens va presentar el seu conte ‘La pequeña Anne’.


Vos animem a continuar fomentant la lectura també a casa de manera diària! És un plaer!

CONSCIENCIACIÓ SOBRE L’AUTISME

El 2 d’Abril es va a celebrar el dia de Conscienciació de l’Autisme, tot i que al nostre centre ho fem cada dia. L’equip d’orientació ha proposat una sèrie d’activitats per a realitzar al llarg de la setmana. L’alumnat ha visionat diferents vídeos i escoltat cançons relacionades amb la temàtica segons el cicle.

Com a activitat general, hem realitzat al pati un símbol de l’infinit amb diversitat de colors.

ACTIVITATS A L’ESCOLA: L’HORT

Les classes 3ºB/A y 4ºB/A estem treballant en l’assignatura de Projectes interdisciplinaris “L’hort”. Per a entendre com funciona l’hort, hem realitzat algunes activitats com plantar cebes tendres, arruixar la terra de l’hort, arreplegar males herbes i participar en una xerrada amb un llaurador, que ens va explicar com funciona l’hort.

També hem fet un mural penjat al passadis, on hem posat les nostres pintures bucòliques. Com activitat final, hem recreat un mercat en el que comprem y venem menjar de l’hort. On aprenem també a manejar diners. Amb aquest projecte estem aprenent més vocabulari nou.

El més important es que estem aprenent jugant.