ACTIVITATS DE PASQUA

El nostre alumnat ha gaudit avui d’un dia de jocs tradicionals abans d’anar-se de vacances de Pasqua. A més, han pogut menjar-se la mona tots junts i els ha encantat.

Bones Pasqües!

ESCOLES BLANC I NEGRE

Continuen els entrenaments del València CF de les nostres escoles Blanc i Negre del Blasco.

CONCURS FALLES ESCOLARS

Us informem que després del lliurament de premis celebrat ahir a l’ajuntament d’Aldaia per motiu de la IX edició del concurs de falles escolars, hem estat guardonats amb el segon premi de falla gran i el premi al millor ninot gran. 

Moltíssimes gràcies a totes les persones que han col·laborat per a l’elaboració de la Falla.

Enhorabona!

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Des de la comissió d’igualtat i convivència s’ha dut a terme una activitat per a commemorar el dia 8 de març, dia internacional de la dona. El nostre alumnat ha portat fotos de dones a les quals admiren.

Gràcies a totes i tots per participar, celebrar els assoliments de les dones i buscar la igualtat de gènere.

A més, la nostra escola ha estat convidada a l’acte organitzat pel l’ajuntament en commemoració pel Día de la Dona. Quatre alumnes i l’equip directiu han assistit i participat junt amb altres centres educatius de la localitat.

REPRESENTACIÓ TEATRAL

L’alumnat de segon de Primària va estrenar ahir la seua obra de teatre basada en la novel·la clàssica de ‘El Pigall de Tormes’. Els nostres actors i actrius van representar de meravella el guió i les famílies i companys/es de primer de Primària i de cinc anys van poder gaudir de l’espectacle.
Enhorabona! Sou grans artistes!