eXeLearning

Versió
2.8.1

eXeLearning és una eina d’autoria de codi obert dissenyada per a crear i publicar recursos educatius digitals de manera senzilla i accessible. Aquesta aplicació es centra en el desenvolupament de contingut educatiu interactiu i multimèdia sense requerir coneixements avançats de programació.

Característiques clau de eXeLearning:

  • Interfície Intuïtiva: eXeLearning ofereix una interfície gràfica fàcil d’utilitzar que permet als educadors i professionals de la formació crear contingut sense la necessitat d’habilitats de programació.
  • Contingut Educatiu Interactiu: Permet la creació de recursos educatius interactius que poden incloure text, imatges, àudio, vídeo i activitats multimèdia.
  • Adaptabilitat i Reutilització: Facilita l’adaptabilitat i reutilització del contingut generat, la qual cosa significa que es pot ajustar i personalitzar per satisfer les necessitats específiques de diferents contextos educatius.
  • Estàndards de Contingut: Complix amb estàndards com SCORM (Sharable Content Object Reference Model), la qual cosa permet la integració i interoperabilitat amb sistemes de gestió de l’aprenentatge (LMS).
  • Exportació a Diferents Formats: Permet exportar el contingut creat a diferents formats, com ara HTML, SCORM o IMS Common Cartridge, facilitant la distribució i l’ús en diferents plataformes.
  • Col·laboració: Ofereix funcions de col·laboració que permeten a diversos usuaris treballar en el mateix projecte, la qual cosa és útil per a equips educatius que desenvolupen contingut de manera conjunta.
  • Suport Multilingüe: Proporciona suport per a la creació de contingut en diversos idiomes, la qual cosa facilita la personalització del material educatiu per a audiències diverses.

eXeLearning s’utilitza comúment en entorns educatius per a crear materials didàctics interactius i recursos d’aprenentatge en línia. Sent de codi obert, la comunitat d’usuaris pot contribuir al desenvolupament continu de l’eina i adaptar-la a les necessitats canviant de l’àmbit educatiu.

Plataforma
LliureX
Informació bàsica de l’aplicació
Estat
Autoritzada - Sistema
Autoritzada per a
Personal docent
Personal no docent
Alumnat
Forma d'identificació en l'aplicació
Anònima
Categoria
Multimèdia
Àmbit educatiu
Transversal
Informació de l'editor
Adreces relacionades