Edico

Versió
14.0.23107.0

L’Editor Científic ONCE (EDICO) és una eina que permet a les persones cegues, o amb deficiència visual greu, editar continguts científics d’àrees tan diverses com les matemàtiques, la física o la química d’una manera accessible, fent possible la interacció directa amb les persones vidents del seu entorn.

Plataforma
Windows
Informació bàsica de l’aplicació
Estat
Autoritzada - Instal·lació assistida
Autoritzada per a
Personal docent
Personal no docent
Alumnat
Forma d'identificació en l'aplicació
Anònima
Categoria
Utilitats
Àmbit educatiu
NEE
Com s'instal·la
  1. La persona usuària (o una altra persona tutor/a en el seu nom) sol·licita la instal·lació de l’aplicació a través de tiquet en GVA SAI, indicant el número de sèrie del PC en el qual s’ha de realitzar la instal·lació del programari.
  2. Des del SAI (GPT) es realitza una instal·lació remota de l’aplicació.
  3. El tècnic del SAI (GPT) sol·licita l’activació del programari enviant el Codi d’activació i el codi del PC a l’adreça de correu electrònic saucti@once.es.
  4. Esperar que el Servei d’Atenció a l’Usuari de la ONCE remeta la clau d’activació. Mentre tant, el programari es pot utilitzar durant un màxim de cinc dies.
  5. El tècnic del SAI realitza l’activació del producte. Introduir la clau d’activació en el programari EDICO. Es podrà utilitzar sense cap tipus de restricció a partir d’aquest moment.
Informació de l'editor
Adreces relacionades