Apache Portable Runtime

Versió
v1.7.4

La Apache Portable Runtime (APR) és una biblioteca de programació de programari que proporciona una interfície de programació d’aplicacions (API) comuna per a funcions essencials en diversos sistemes operatius. Dissenyada per ser independent de la plataforma, la APR facilita la portabilitat del programari al oferir una capa d’abstracció sobre les diferències entre sistemes operatius.

La Apache Portable Runtime inclou funcions i utilitats que abstraenixen operacions fonamentals com la manipulació de fitxers, operacions d’entrada/sortida, gestió de memòria i concurrència. En proporcionar una interfície coherent per a aquestes operacions, la APR permet als desenvolupadors escriure codi que pot executar-se en una varietat de plataformes sense requerir modificacions significatives.

Una de les característiques notables de la APR és la seua modularitat, la qual cosa significa que es pot utilitzar com una base per a construir i ampliar altres biblioteques o aplicacions. A més, la APR s’utilitza en conjunt amb el servidor web Apache HTTP Server, actuant com una capa d’abstracció que permet al servidor ser més independent del sistema operatiu subjacent.

Plataforma
LliureX
Informació bàsica de l’aplicació
Estat
Autoritzada - Sistema
Autoritzada per a
Personal docent
Personal no docent
Alumnat
Forma d'identificació en l'aplicació
Anònima
Categoria
Informàtica
Àmbit educatiu
CCFF
Com s'instal·la

Presintal·lada en LliureX.

Informació de l'editor
Adreces relacionades