Activitats d’etapa

TALLER: DESCOBRINT EL CACAO

El passat dijous gaudirem d’un taller molt especial realitzat per l’empresa del menjador SERUNION on ens vam explicar moltes coses que no coneixiem del cacao i com podreu observar, s’ho passarem molt bé!

EIXIDA AL TEATRE DE L’AUDITORI

El passat divendres dia 10 de Maig, vam visitar l’auditori de Paiporta tota l’etapa d’Infantil per a gaudir d’una obra de teatre. La creativitat, imaginació i expressió artísitica ens va deixar bocabadats.

PROJECTE DEL NOSTRE PATI

VIALDEA

I per fi, va arribar l’excursió a Vialdea. Estavem impacients. Tota l’etapa va gaudir d’unes activitats d’educació vial molt adaptades a totes les edat i en unes instal.lacions de categoria. Gaudirem del PROGRAMA GROC i , per què no dir-ho, d’uns macarrons de primera. Ací una mostra del que vam fer.

PASQUA A ESCOLA

Amb motiu de l’arribada de la Pasqua, els xiquets de tota l’etapa d’infantil hem gaudit junts de un fum d’activitats. Us les presentem.

ENS CONVERTIM EN PIRATES

Les eixides esdevenen un potent recurs per treballar importants sabers bàsics. La participació en aquestes activitats per part dels xiquets i xiquetes, a banda d’afavorir el desenvolupament dels xiquets, són una font de motivació i diversió molt important així com un gran recurs per potenciar la convivència i relació entre tots els companys de les diferents aules.

D’ací no res arribarà Carnestoltes i per això ens hem convertit en PIRATES. Hem visitat el Parc de la Canaleta de Mislata i hem realitzat tota mena de proves per aconseguir el tresor final: UNA DOLÇA RECOMPENSA.

TORNEM A GAUDIR DELS AMBIENTS D’APRENENTATGE

El cicle d’infantil ha tornat a posar en funcionament els esperats AMBIENTS D’APRENENTATGE. L’alumnat, com sempre gaudix de les propostes, triant de manera lliure on volen anar: a l’ambient de natura, de llums i ombres, de jugar i manipular, a fer i desfer, al de moviment o al de somnis. Una diversa oferta que ajuda a desenvolupar diferents competències a la mateixa vegada que afavoreix un clima de convivència i respecte.

JA ARRIBA LA TARDOR

LES 5 ACTIVITATS SIMULTÀNIES

Per a celebrar l’arribada d’aquesta estació, l’equip d’infantil ha preparat unes PROVOCACIONS. Es tracten d’activitats que conviden al descobriment, experimentació, acció i observació per part de l’alumnat.

Ací teniu el resultat…

UN CONTE DE POR…

I amb l’octubre ens preparem per a una festa que ens agrada molt: HALLOWEEN!

Ens han explicat un conte de monstres molt especial…

ELS NADALS A ESCOLA

Els Reis i els seus ajudants han vingut carregats al col.le i han tornat a repartir alegria i felicitat a la nostra escola. Quina sort tenim de poder gaudir d’ells. Gràcies per estar al nostre costat.

FELIÇ 2024!

Enguany hem incorporat a la celebració dels Nadals la FESTA DE LA NIT DE CAP D’ANY, fent una versió ajustada a tots nosaltres. Amb molta alegria acomiadem aquest 2023 de la forma habitual: amb campanades, ” gusanitos” , confeti i sense que falte la música i el ball.

FELIÇ ANY NOU!!

GRÀCIES FAMÍLIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ UN ANY MÉS EN LA CELEBRACIÓ DELS NADALS A ESCOLA. US DESITGEM UN BON NADAL I UN FELIÇ 2024