XARRADA POLICIA

 

ACTIVITATS D’ORIENTACIÓ POST- BATXILLERAT

Volem acompanyar al nostre alumnat en el procés de presa de decisions i orientar-los acadèmica i professionalment d’una forma propera i personalitzada. 

Amb els alumnes de 2n de Batxillerat s’han fet diferents sessions d’orientació, on els informem sobre les diferents opcions que tenen una vegada finalitzen l’etapa,  donant-los a conèixer tots els detalls de les proves d’accés a la Universitat que es celebraran al juny de 2022, així com també els hem informat dels Cicles Formatius de Grau Superior als que poden accedir quan acaben el Batxillerat. 

Un altre camí que desperta gran interès en el nostre alumnat són les oposicions a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, per aquest motiu estem fent una sèrie de xerrades amb aquest propòsit, i ahir la POLICIA NACIONAL va inaugurar-les. En aquesta ocasió va estar adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat. 

Ens van visitar de la “Delegació de Participació Ciutadana” de la Jefatura Superior de Policía de la Comunitat Valenciana. 

Van explicar al nostre alumnat quins són els requisits d’accés, així com vam donar a conèixer l’estructura del cos de Policia Nacional. 

L’alumnat va poder resoldre dubtes de primera mà i va ser una sessió molt profitosa. 

 

La següent xerrada la farem el proper 23/03/22 on ens visitaran del cos de la GUÀRDIA CIVIL.