Clínic

CLÍNIC VALENTA FUTSAL

El passat dilluns  6 de juny és va celebrar al nostre institut el clínic Valenta Futsal organitzat per la Federació Valenciana de Futbol (FFCV) El club Manguen de Agafar i l’ IES María Carbonell i Sànchez.  Segons fonts de la federació ha estat El clínic amb més alta participació dels impartits fins a la data, amb més de 25  participants.  La majoria de les quals formen part del club del nostre institut.  Les ponències foren impartides per tècnics de la federació i contaren amb la participació de les jugadores de divisió d’honor  Leticia Barberà i Eva Bernal.   El president de la secció de Futbol Pepe Sànchez  i la entrenadora del nostre club Maribel també tingueren una participació molt activa.

Un altre èxit del club!,  que tancarà la temporada 21/22 amb la matinal esportiva que celebrarem el pròxim 21 de juny a les 9h. A les instal·lacions esportives fe l’institut .

VOS ESPEREM A TOTS I TOTES