Exposició “Imatges de la memòria democràtica”

“IMATGES DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA”

L’exposició “Imatges de la memòria democràtica”, organitzada pel CEFIRE, es pot visitar al nostre centre. Es tracta d’una exposició sobre panells que recullen les imatges de les vinyetes que importants dibuixants i guionistes del nostre país han dedicat a la memòria democràtica del segle XX, acompanyades d’uns textos explicatius sobre el moment històric que reflecteixen (la formació dels bàndols de la Guerra Civil, l’exili republicà després de la Guerra Civil, l’inici de l’etapa del franquisme…).

Amb aquesta exposició es pretén consolidar valors tan importants en la formació del nostre alumnat com ara la solidaritat, el rebuig de la violència, la lluita contra el odi o l’empatia amb les víctimes…

També teniu l’oportunitat de consultar els còmics protagonistes dels panells en la biblioteca del centre.

Esperem que siga interessant per a tots i totes!