Història

1981

S’inicia l’Educació d’Adults a Paterna, amb quatre mestres al Col·legi Nacional Capitán Alfonso i tres mestres més al Col·legi Nacional Cervantes.


1985

Amb el Programa Municipal s’ampliant l’oferta amb algunes aules al Col·legi Públic Villar Palasí, a la Casa de la Cultura i a la Llar del Jubilat, encara que els recursos amb els que es comptava eren molt reduïts.


1989

Es crea com a Centre Públic depenent de la Conselleria de Cultura i Educació. En aquest moment la plantilla es complementa amb dos professors amb plaça fixa enviats per Conselleria que impartiren les classes en un local al carrer Trinquet.


1992

Es trasllada al col·legi dels Grups de la Mercé al mateix temps que comencem a disposar de més recursos i millors condicions per a desenvolupar la tasca docent. En l’oferta formativa s’incorporen els tallers d’Anglés i Valencià, d’Accés a la Universitat i Espanyol per a estrangers entre altres, i es presenta un augment de la demanda.


1995

S’aprova la Llei de Formació de Persones Adultes el que suposarà el canvi més significatiu en el nostre àmbit educatiu que ens va obrir les portes per arribar al punt en que ens trobem actualment.


2000-2001

Es nomena el Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Paterna com a Centre de Secundària, on els alumnes poden obtenir el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). S’amplia la plantilla en quatre places més de professorat de Secundària.


ACTUALMENT

En la actualitat ocupem un antic col·legi als Grups de la Mercé, on comptem amb 5 aules, una aula d’informàtica i una biblioteca. Igualment, disposem d’un aula a la Canyada, aixó com dues aules més i una altra d’informàtica en el centre de la Coma. Açò fa que en la actualitat comptem un professorat compost de 18 places i un alumant que està per damunt de les 600 matrícules.