ESPECIALITATS

  • Eixida al Parc infantil de Cocodrils

    El dimecres 24 d’abril els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t hem eixit d’excursió a gaudir d’un dels parcs del nostre barri, el Parc infantil de Cocodrils. Este parc és molt complet: vaixell pirata, tirolina, sénia, taules de pícnic, àrea de calistenia, atracció amb forma de cocodril, gronxadors adaptats, entre altres.
    Gràcies a les mestres d’educació física, Merche i Charo, per organitzar estes sessions físiques. Estes activitats ens donen la possibilitat de conéixer millor diferents zones del nostre barri i gaudir d’elles de manera saludable.

  • VIII Trobada municipal de cors escolars.

    Han sigut moltes hores de dur treball per part del nostre mestre de música, JuanDe, al capdavant i direcció del cor del nostre col·legi, format per alumnat de 3r, 4t ,5é i 6é de primària. Com ja hem comentat ha sigut un dur treball, però molt satisfactori, on també han participat pares i mares del nostre alumnat, fent classes magistrals de respiració, cant i acompanyaments musicals d’excepció.

    Felicitem a l’alumnat i a la direcció que conformen el cor del nostre col·legi, per la gran actuació que van realitzar en la VIII trobada municipal de cors.

    Enhorabona !!!

    https://youtu.be/T0Y58YgNSmc
    https://youtu.be/_Z4VSQd_qP8

    “Estime escoltar un cor. Estime la humanitat de veure els rostres de gent real sent devotes a una peça de música. M’agrada el treball en equip. Em fa sentir optimista sobre la raça humana quan els veig cooperar així.” — Paul McCartney

  • Teatre Talia

    Esta setmana els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é hem gaudit d’una representació teatral en anglés al teatre Talía. A més de passar-ho molt bé, els alumnes han participat de l’obra de teatre representant a diferents personatges, han pogut practicar d’una forma natural l’anglés.
    Aprofitant l’eixida hem gaudit de la bellesa de les Torres de Serrano, del Palau de la Generalitat i del carrer de Cavallers.
    Posteriorment hem esmorzat al riu i gaudit dels seus jardins i parcs.
    Ho hem passat genial !

    https://youtu.be/ZQ5W3KSx1dw
  • Jocs a la platja.

    Esta setmana els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t han gaudit d’un dia de jocs en la naturalesa com a part de la programació d’Educació Física. Tenim la sort de tindre la platja a uns pocs metres del nostre col·legi i per tant un paratge natural que els nostres alumnes poden gaudir i aprendre a cuidar.
    Ho hem passat tots genial i ja estem planejant la pròxima eixida a la platja.

  • Festival de Nadal

    Enguany hem pogut gaudir d’un concert de Nadal gràcies al treball i dedicació del nostre mestre de música, JuanDe. Per descomptat agrair també als nostres alumnes i a Albert al piano, pare de un dels nostres alumnes, l’alegria i l’afecte amb què ens han dedicat estes cançons.
    Felices vacances !!!

    https://youtu.be/JDsxMyHJxdc
    https://youtu.be/j9UyIHpTsYE