9

El meu arbre genealògic

13 de febrer de 2024

Atenció famílies! S’acosta una activitat emocionant: portar el vostre arbre genealògic a classe! Prepareu la vostra història familiar per a compartir amb els vostres/as companys/as. Serà una experiències enriquidora i gratificant! A més ens ajudarà a aprendre nou vocabulari en valencià mentres coneixem més sobre les nostres arrels.

Excursió a la biblioteca

13 de febrer de 2024

El dijous 8 de febrer vam tindre una excursió inoblidable a la Biblioteca amb els nostres/as alumnes/as! Va ser una jornada dedicada a fomentar l’amor per la lectura, i quin bé ens ho passem! Els contacontes ens van captivar amb les seues històries, despertant la imaginació de tots. Una experiència enriquidora!

CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA

25 de gener de 2024

La consciència fonològica és considerada com un requisit clau per a l’adquisició de la lectura en les seues fases inicials, ja que els xiquets i xiquetes han de descodificar (desxifrar) i per a aconseguir-lo han d’haver pres prèviament consciència que les paraules escrites estan compostes per lletres que es transformen en sons. La consciència fonològica és …

Llegir més

TALLER PER A TREBALLAR LES NOSTRES EMOCIONS

18 de gener de 2024

Gràcies a Pablo per ensenyar-nos valuoses eines per a enfortir la nostra autoestima i  poder manejar les nostres emocions. Agraïm sempre a les famílies que s’impliquen i col·laboren, contribuint així al benestar de tots. Junts construïm un ambient educatiu excepcional!

REUNIÓ AMB LES FAMÍLIES

17 de gener de 2024

El pròxim dia dijous 25 de gener a les 17.10, tindrà lloc la reunió informativa del segon trimestre. La vostra assistència és fonamental per al desenvolupament i seguiment del progrés educatiu dels vostres hijos7as. Comptarem amb un servici de guarderia disponible durant la reunió per a facilitar la vostra participació. Esperem veure-us i compartir informació …

Llegir més

TALLER SOBRE EL SUCRE

23 de desembre de 2023

En el nostre col·le ens preocupem pel benestar i volem gaudir d’una vida plena d’energia i vitalitat. Per això, aprenem sobre els beneficis d’una dieta equilibrada i baixa en sucre. Uneix-te a nosaltres en el camí cap a una vida més saludable!

TALLER DE SAL

23 de desembre de 2023

En classe vam tindre l’experiència d’un taller de sal preparat per una mare excepcional! Que va fer d’este esdeveniment un tancament del trimestre inoblidable. Gaudim pintant la sal i donant curs a la nostra creativitat. Volem expressar el nostre agraïment a totes les famílies que participen i col·laboren amb les classes.

TALLER DE IOGA

23 de desembre de 2023

Moment zen en el col·le! Practiquem ioga gràcies a la increïble labor de la profe Rosa (profe de PT) que ens va fer de monitora. Agraïm la seua dedicació per a guiar-nos cap a la calma i l’equilibri. Namaste!

TALLER D’ARCHIMBOLDO

22 de desembre de 2023

INCREÏBLE EXPERIÈNCIA ARTÍSTICA EN LES CLASSES DE 1r! Una talentosa mare ens va sorprendre amb un taller d’art inspirat en el pintoresc Archimboldo. Utilitzant fruites, verdures i altres aliments, els xicotets artistes van crear obres úniques. Gràcies per fomentar la creativitat a l’aula!

ENDEVINA, ENDEVINALLA

27 de novembre de 2023

Endevineu Què és? Toca endevinalla nova i taller per a treballar el sentit de l’olfacte.

Enlace a aules

Enlace a web familia