Dos estudiants de l’IES Joanot Martorell, finalistes en el concurs de relats breus juvenils d’Alacant

Rim El Mrabet, estudiant de 4t d’ESO, i Timotei Cosmin Jula, de 2n d’ESO, de l’IES Joanot Martorell d’Elx, han sigut seleccionats com a finalistes en el prestigiós concurs dels millors relats breus juvenils de la província d’Alacant de 2024. Este certamen és organitzat anualment per l’Associació Provincial de Llibreters d’Alacant i celebra enguany la seua XIX edició.

Els relats de Rim i Timotei seran inclosos en el llibre recopilatori anual que publica l’associació, un reconeixement significatiu al seu talent literari i creativitat. 

El 9 de juny a les 19.00 hores se celebrarà la gala final a l’Auditori de Música d’Alacant (ADDA), on s’anunciaran els guanyadors i s’entregaran els diplomes. Este esdeveniment reunirà els joves escriptors, juntament amb les seues famílies, professors i membres de la comunitat literària.

La comunitat educativa de l’IES Joanot Martorell expressa el seu orgull i els desitja la millor de les sorts en la gala final.

https://www.instagram.com/p/c6qlxnvsnpe/?igsh=dgx1mgmyzxj0nzzl

https://www.instagram.com/p/c6qk7ram46z/?igsh=nwl4agrhohv5dja5